Србија Хроника

НЕПОЗНАТА ЖЕНА ХТЕЛА ДА УБАЦИ ПРВАКА У КОЛА: Нови покушај отмице детета на Вождовцу?

Ђака првака ОШ "Данило Киш" наводно у аутомобил насилно хтела да убаци непозната жена. У том тренутку поред малишана била и његова сестра.

Још један покушај отмице деце, наводно, догодио се јуче око 14 сати у вождовачком насељу Степа Степановић! Према непотврђеним информацијама, једна жена је, код диспанзера у Улици Шумадијске дивизије покушала да у сиви аутомобил марке „клио“ на силу убаци седмогодишњег дечака!

(ВИДЕО) НЕВИЂЕНА МИСТЕРИЈА У ЈАПАНУ: Насукао се брод ПУН КОСТУРА, нико не зна како су ови људи умрли

Малишан, који похађа први разред Основне школе „Данило Киш“ у Степи Степановићу је у поподневну смену кренуо у пратњи, рођене сестре и још једне девојчице које су трећи разред. Жена возач је, претпоставља се, отворила врата „клија“, позвала децу да уђу у аутомобил, а када су малишани то одбили, она је, наводно, на силу покушала да увуче дечака унутра!

Незванично, инцидент је видела мајка ученице ове школе која се нашла у близини. Случај је одмах пријавила директорки и обавестила полицију Вождовца. Разредни старешина првог разреда, одељења које похађа седмогодишњи дечак, обавестила је родитеље друге деце о овом случају путем интерне групе на друштвеним мрежама.

ЗАПАД ОКУПИО ОБАВЕШТАЈЦЕ БАЛКАНА: Агенти из региона крећу на Србију и РС

Иако је наводни покушај отмице шокирао и додатно уплашио родитеље, директорка ОШ „Данило Киш“ Данијела Чоловић, за „Новости“, каже да јој ни полиција ни малишанова учитељица нису „пријавили случај“.

НАПАО ПОЛИЦАЈЦА, ПОКУШАО ДА УБИЈЕ ВОЂУ НАВИЈАЧА: Ево шта све крије дебео досије Марка Маркуша! МНОГИМА СЕ ЗАМЕРИО ЗБОГ БАХАТОГ ПОНАШАЊА

– Само је мајка једне девојчице дошла и рекла ми шта се десило, да је дечак могао да буде отет – рекла нам је директорка Чоловић. – Прегледали смо снимке са школских камера и нисмо видели ништа необично. Није долазила ни полиција, ниједно од родитеља те деце, чак ни наставница. Дечак и његова сестра су после тог наводног инцидента отишли на наставу.

(ВИДЕО) ВЛАШКА МАГИЈА УЖИВО: Ево како баје баба Јованка!

„Новости“ нису добиле званичну информацију из МУП око овог случаја.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ФИЛМСКА ПОТЕРА У ГРЧКОЈ: Полиција хеликоптером јурила међународну банду шверцера дроге у супер-глисерима

ЕУ УДАР НА СРБИЈУ! ОДМАХ ЗАУСТАВИТИ ГРАДЊУ ПРУГЕ БЕОГРАД-БУДИМПЕШТА: Није у складу са законима Уније!

НАЈОДВРАТНИЈИ БЕОГРАДСКИ БИЗНИС: Сексуално злостављање паса МАСОВНА ПОЈАВА, међу зоофилима и ПОЛИТИЧАРИ!

Извор: Новости.рс/Информер.рс

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
31°
27°
Mon
27°
Tue
29°
Wed
28°
Thu