Pixabay
Друштво Србија

НАЈОДВРАТНИЈИ БЕОГРАДСКИ БИЗНИС: Сексуално злостављање паса МАСОВНА ПОЈАВА, међу зоофилима и ПОЛИТИЧАРИ!

Ужасно сексуално злостављање животиња, пре свега паса, постаје масовни бизнис у Београду. Несрећни кућни љубимци изнајмљују се за секс изопаченим зоофилима, а све чешће се снимају и филмови у којима се порно-глумицама плаћа да опште са животињама.

Међу настраним муштеријама је и један познати српски политичар који је платио за секс са псом, сазнаје Српски телеграф.

ЏИХАДИСТИ ПРЕТЕ КРВОПРОЛИЋЕМ ЗА НОВОГОДИШЊЕ ПРАЗНИКЕ! Објавили језиве слике као и места могућих напада!

На ове ужасе у престоници упозорава Удружење за заштиту животиња Левијатан, које прикупља информације о злостављачима и максимално се ангажује да им уђе у траг. Чланови Левијатана, предвођени Павлом Бихалом, председником овог удружења, и Душаном Џакићем, ММА борцем, чине све да оваквим манијацима стану на пут.

– Проститутке се плаћају по 50 евра да би снимале секс са псом, а онда се ти филмови продају на дарк вебу. Сељанима се даје од 50 до 150 евра како би изопачени ликови општили са теладима и другом стоком. Постоје и бордели у Београду где се животиње изнајмљују за секс изопаченим зоофилима. Сексуално злостављање животиња заправо је предворје педофилије јер они који то данас чине са животињама сутра ће са једнако немоћном децом или женама заосталим у развоју – истиче Павле Бихал, додајући да због тога читаво друштво треба да се дигне на ноге.

(ВИДЕО) ОВДЕ ПУТИН ЧУВА КАНИБАЛЕ, МАСОВНЕ УБИЦЕ И ТЕРОРИСТЕ: Најобезбеђенији затвор у Русији зове се ЦРНИ ДЕЛФИН!

Да зоофили сутра лако могу постати педофили, потврђује и наш познати психијатар и сексолог Јован Марић. Он открива да се у Србији зоофили и содомисти све чешће јављају на лечење.

– Зоофили су перверзни до те мере да болест у неком тренутку може прећи и у педофилију. То су људи који се психолошки и физички осећају снажнији од бића са којим имају сексуални однос. Они су несигурни са нормалним, хетеросексуалним партнером или партнерком јер вуку разне трауме. Ретко се јављају психијатру, али у задње време имам и такве пацијенте. Један од њих причао ми је како је са кравом имао однос, који је изводио тако што би се попео на столицу иза ње и заскочио је. Он је на терапију дошао јер се уплашио да би крава могла отелити монструма – прича Марић.

БИЛА С БРАТОМ У СЕКСУАЛНОЈ ВЕЗИ, ЗАЈЕДНО ЗЛОСТАВЉАЛИ ДЕЧИЦУ: Сликали се са жртвама, па се хвалили о злочинима!

Александар Милошевић, сексолог каже:

– То је социопатија, лудило, као некрофилија! Крајње девијације сексуалних афинитета не могу да се лече, само да се примире. Такви људи не би смели да имају било какву улогу у власти, а политичара који општи са псом одмах би требало сменити.

Џакић: Ђаке учити о добробити животиња

Покрет Левијатан је осмислио концепт одржавања едукативних трибина и радионица по средњим школама на којима би говорио Душан Џакић, наш најбољи ММА борац, велики љубитељ животиња и члан ове организације.

МАРИЈА ЗАХАРОВА, портпаролка руског МСП поручује: АМЕРИКАНЦИ, ЧИК ОТВОРИТЕ БОНДСТИЛ!

– Идеја је да се младима објасни шта значи добробит животиња и одговорно власништво. Такође, да им се скрене пажња на мучитеље, којих има много, као и то да имају обавезу да пријаве свако злостављање животиња – наглашава Џакић и додаје да се нада да ће надлежни ускоро дозволити одржавање ових трибина едукативног карактера.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НАТО ракете стижу на границу са Србијом

„Оствариће се сан – Срби излазе на Јадран, али не ратом“

СТРАШНА ПРОГНОЗА: У Србији до 2050. за трећину мање становника!

Извор: Српски телеграф

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
29°
Fri
30°
Sat
26°
Sun
27°
Mon