Printscreen
Политика Србија

ЛИДЕР СРС УПОЗОРАВА НА ЗЛОЧИНАЧКЕ ПЛАНОВЕ ХАГА: Генерала Младића ће осудити на смрт!

Преко њега хоће да осуде све Србе за геноцид. Против генерала нема никаквих доказа, али данас ће га осудити или на доживотну робију или на 40 година затвора. Он жив из затвора неће изаћи, каже Војислав Шешељ.

Лидер радикала Војислав Шешељ уверен је да ће судије Хашког трибунала данас изрећи најтежу казну генералу Ратку Младићу – или доживотну робију или 40 година затвора! Шешељ, који је сам више од 12 година провео у хашком притвору, упозорава да западни моћници преко Младића хоће да све Србе осуде за геноцид и жигошу нас као геноцидан народ!

(ВИДЕО/ФОТО) НЕДОНОШЧЕ ЈЕ СТАЛО ЛЕКАРКИ НА ДЛАН: Мајци су рекли да ће бити чудо ако малена преживи, а да видите где је данас!

Коментаришући изрицање првостепене пресуде ратном команданту Војске Републике Српске које је заказано за данас, Шешељ у интервјуу за Информер каже да је Трибунал осведочени антисрпски суд који ће учинити све да Младић никада више жив не изађе из затвора.

Какву пресуду очекујете, има ли наде за генерала?

– Не очекујем ништа добро, напротив, десиће се оно најгоре. Казна ће бити ригорозна, најтежа. Или доживотна или 40 година затвора. Како год, то ће за генерала Младића бити смртна казна. Иако против њега нема никаквих конкретних доказа, иако током суђења није доказана било каква његова кривица, осудиће га за геноцид који се није догодио. Циљ Хага и њихових ментора јесте да преко те пресуде жигошу читав српски народ. То им је главни циљ!

Младићу стављају на терет злочин у Сребреници…

– То је све једна велика намештаљка. Та прича о геноциду је грозна измишљотина! Тамо у Сребреници су стрељани муслимански заробљеници, а Трибунал сада у стрељане урачунава и муслимане који су погинули приликом пробоја, у међусобним муслиманским сукобима, као и оне који су погинули претходних година и већ били уредно сахрањени. Не презају ни од чега, довлачили су лешеве и са других подручја Босне само да би број наводно убијених муслимана био већи! У сваком случају, по конвенцији о геноциду, не постоји ниједан услов да се то што се у Сребреници догодило прогласи за геноцид. Није убијено ниједно дете, ниједна жена или старац. Јасно је да је све то на силу и да Хаг хоће да преко Караџића и Младића кривицу пребаци на целокупан српски народ.

БЕЖАЛА КРОЗ ПРОЗОР У ДОЊЕМ ВЕШУ: Девојчицу (14) отели и 5 дана дрогирали и силовали! 20 мушкараца се иживљавало над њом!

Здравствено стање генерала Младића јако је лоше, неизвесно је да ли ће он уопште моћи да присуствује изрицању пресуде…

– Чуо сам из више извора да му је здравље нарушено, да је у тешком стању и да је ситуација алармантна.

Трибунал ће изрећи пресуду и у његовом одсуству. То су урадили и у мом случају.

Како из ове перспективе гледате на целокупно суђење Ратку Младићу?

– Процес је од почетка неправедан, бесраман. Судили су му иако он није био способан за то. Од првог дана он није био у стању да прати суђење нити да се брани, због два мождана удара и многих других здравствених компликација. Да не спомињемо неадекватну лекарску негу…

Како коментаришете то што западни медији Младића називају „највећим крвником Балкана“ и увелико најављују најтежу казну?

Заклао жену на слави јер су му сметали њени гости: Крв шикљала, деца и унуци све гледали

– Скоро цела Европа је данас антисрпска, то је показала много пута. Главни кривци за избијање рата никада нису процесуирани. Ни Туђман ни Изетбеговић… Кад се погледа листа оптужених и осуђених пред Хашким трибуналом, одмах се види да је ту огроман број Срба, а само пар муслимана и Хрвата. Запад само хоће да Србе прогласи злочинцима! То је почетак и крај приче.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Трамп: Разговор са Путином био је диван

Дачић: Србија неће признати Косово због уласка у ЕУ

Данас изрицање пресуде генералу Ратку Младићу

Извор: Информер.рс

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
29°
Fri
30°
Sat
26°
Sun
27°
Mon