Фото Двери
Политика Србија

И Двери у Ђиласовом јату?

Покрет Бошка Обрадовића на корак од коалиције са "Савезом за Србију". Преовладава мишљење да опозиција треба да се уједини.

Исповест СРПКИЊЕ која је преживела ПАКАО на Сицилији: Отац је продао, а муж злостављао и док је била ТРУДНА!

ПОКРЕТ Двери Бошка Обрадовића све је ближи одлуци да се придружи „Савезу за Србију“ бившег градоначелника Београда Драгана Ђиласа – сазнају „Новости“.

ЛУДИЛО ОД ВРЕМЕНА: Оваква временска прогноза метеоролога СЕ НЕ ПАМТИ!

Према нашим информацијама, двојица политичара су у последње време више пута разговарала и постигнут је договор да би могла да се успостави политичка сарадња.

ПЛАН ЦИА за СРБИЈУ: Притисак на Вучића по „рецепту Милошевић”!

Наиме, замисао некадашњег председника ДС је да се окупи шири и идеолошки шаролик фронт у борби против власти, како би се дошло до што ширег бирачког тела. И Обрадовић је више пута истицао да опозиција, без обзира на разлике, треба да се окупи око једног циља – да смени власт.

КРВАВА АЗРА ПРАВОСНАЖНО ОСУЂЕНА НА 14 ГОДИНА! Брутално је мучила и клала Србе, кидала им полне органе и уши, урезивала крстове и слово „С“!

Извор „Новости“ каже да нико од Ђиласових партнера нема ништа против тога да и Двери буду део савеза.

– Ипак, потребно је прецизирати тачне заједничке циљеве, како не би долазило до искакања у неким областима, попут, рецимо, Ратка Младића и хашких оптуженика, што је једна од тема око којих се не слажу сви они који ће се наћи у савезу – каже наш саговорник.

ХОЋЕ ДА СТУДИРАЈУ У СРБИЈИ, АЛИ НЕЋЕ СРПСКИ ЈЕЗИК! Срамотна одлука Суда против Правног факултета у Новом Саду!

То практично значи да ће се током наступа у име Савеза за Србију сви држати принципа око којег су се окупили, док ће на појединачним страначким конференцијама говорити о партијским ставовима.

ОТКРИВАМО ПАКЛЕНИ ПЛАН АМЕРА – ДС улази у Владу да подржи предају Косова?!

Иначе, уз Ђиласа су, засада, стали Народна странка Вука Јеремића, Левица Борка Стефановића, Покрет за преокрет Јанка Веселиновића, као и Заједно за Србију Небојше Зеленовића, док је Покрет слободних грађана Саше Јанковића одлучио да неће под исту капу. Један од разлога за недолазак ПСГ је и то што не желе да имају сарадњу са Дверима.

(ФОТО) Испливали детаљи окршаја Аркана и Љубе Земунца!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Кради, лажи, убијај: Крваве руке британских атентатора од случаја Распућина до Скрипаља

САСТАНЦИ ИЗА ЗИДИНА ВАТИКАНА: Шта крије дипломатска офанзива Приштине на Свету столицу?

ДА ЛИ У ВАМА ЧУЧИ ПРОГРАМЕР? Научите да кодирате на свом мобилном, бесплатно, за пет минута дневно

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
26°
28°
Fri
17°
Sat
19°
Sun
19°
Mon