Printscreen
Политика Србија

ХАОС И РАСУЛО У ЈАНКОВИЋЕВОМ ПСГ: Незадовољство почело раније, СЛЕДИ РАСПАД ПАРТИЈЕ?

Проблеми у Покрету слободних грађана Саше Јанковића кулминирали су оштрим писмом члана председништва Срђана Шкора, али како наводи "Блиц", незадовољства и осипање почели су неколико месеци раније.

Према сазнањима листа, списак незадовољних је много дужи од онога што се у јавности види, али мало људи је спремно да говори о томе.

(ВИДЕО) ИНЦИДЕНТ ИСПРЕД ХАШКОГ ТРИБУНАЛА: Муслимани покушали да отму српску заставу

Како се наводи, „ногу је повукао“ Душан Дуда Ивковић, а затим је уследио одлазак академика Душана Теодоровића, судије Зорана Ивошевића.

Неки, чија је подршка без објашњења нестала, су новинарка Биљана Лукић, композитор Огњан Радивојевић, композиторка Кристина Ковач, генерал Срето Малиновић, посланица Маринка Тепић, глумци Бојана Маљевић, Никола Којо и Бранислав Трифуновић.

КОЛИНДА ОПЕТ ПРОВОЦИРА: Ево шта је рекла поводом пресуде генералу Младићу

Према речима једног од чланова председништва ПСГ-а, у Покрету се не разговара, а брачни пар Јанковић одлучује самостално и данима се ником не јављају на телефон, а где је лидер Саша Јанковић и какви су му планови чланови сазнају преко Твитера.

– Осећамо се као икебане у нечијој приватној фирми. Ми из медија сазнајемо шта су планови ПСГ за београдске изборе. Јанковић никада није дошао пред нас и рекао нам да разговара са Драганом Ðиласом , али смо у његовим интервјуима видели да прави планове. Ако мисли да ми треба да будемо послушници и на крају се сложимо са његовим плановима, лоше је сараднике видео“, рекао је за Блиц члан председништва ПСГ.

(ФОТО) МЛАДИЋУ, ЧЕКА ТЕ ГРОБ! Босански кошаркаш Нуркић извређао српског генерала!

Према његовим речима, из ПСГ ће вероватно отићи још људи.

Један од потписника „Апела 100“ каже да је супруга Саше Јанковића инсистирала на томе да је он неприкосновени лидер.

(ФОТО) МОНСТРУМ ИЗ ПАНЧЕВА УБИО СУПРУГУ НА ЊЕН РОЂЕНДАН: Биљана се породила пре 20 дана, била је прелепа, а он 20 година старији

– Славица је одговорна за прекид сарадње са Маринком Тепић. Теодоровић и његова супруга су подметали леђа током целе кампање, својим колима путовали, а сада смо остали без њих- рекао је саговорник „Блица“.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) Омладина у Новом Саду пружила подршку генералу Младићу

(ФОТО) Скуп подршке генералу Младићу у Београду

(ВИДЕО) САТЕЛИТ СНИМИО МИСТЕРИОЗНУ ПОЈАВУ: Да ли је ово доказ да постоје ванземаљци!

Додик: Генерал Младић је истински херој и патриота

Извор: Блиц

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
28°
Tue
29°
Wed
29°
Thu
30°
Fri