Printscreen
Србија Хроника

ЕВО КОЈИ СУ СВЕ СРБИ НА ПОТЕРНИЦИ ИНТЕРПОЛА: Има их 21, сви су опасни криминалци, а међу њима је и једна ПОЗНАТА ЛЕПОТИЦА!

Међународна криминалистичка полицијска организација, познатија по својој телеграфској адреси - Интерпол, на својим потерницама има 21 особу које се воде да су српске националности.

Међу њима има оптужених за тешка убиства, сексуалних преступника, нарко дилера, људи повезаних са терористичким организацијама, али и једна лепотица и бивша Плејбој зечица и учесница „Сурвајвера“ Слободанка Тошић која се терети за неколико тешких убистава, покушаје убистава, али и прање новца и оружане пљачке, а која је побегла из кућног притвора у Хан Пијеску.

Међу лицима чија је националност на Интерполовим потерницама наведена као српска, има и оних са Косова, што јасно показује да Међународна криминалистичка полицијска организација не признаје лажну државу на територији Србије.

БАКИР ИЗЕТБЕГОВИЋ ЈЕ ПОТПУНО ПОЛУДЕО: У Сарајеву сковао паклени план, да Србији отме ПОЛА БАЈИНЕ БАШТЕ!

Погледајте које Србе тражи Интерпол, а детаље можете да нађете на ОВОМ ЛИНКУ:

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Ђурић: Зашто јавност ћути на напад Двери?

Коначно откривено шта је било „чудо“ описано у Старом завету

ЦЕО ЖИВОТ ИЗА РЕШЕТАКА: Ово су жене из Србије које су због најбруталнијих убистава својих НАЈМИЛИЈИХ осуђене на НАЈВЕЋЕ ЗАТВОРСКЕ КАЗНЕ

Извор: Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
28°
Tue
29°
Wed
29°
Thu
30°
Fri