Public/facebook/Anja Zrelec
Србија Хроника

ЕВО КО ЈЕ БИО АДВОКАТ ВЛАДИМИР ЗРЕЛЕЦ, чијег убицу јури цела српска полиција: Радио за браћу Шарановић, убијен у КЛАСИЧНОЈ САЧЕКУШИ!

Владимир Шарановиц, осумњичени за убиство београдског адвоката Владимира Зрелеца и даље је на слободи, а специјалци су синоћ опколили зграду на Канаревом брду у Београду јер су имали сазнања да се ту скрива.

Београдски адвокат (50) убијен је на Врачару почетком децембра 2015. године када је на њега испаљено шест хитаца из возила у покрету док се налазио у свом аутомобилу у близини Храма Светог Саве у Београду.
Иначе, Владимир Зрелец је био син бившег директора ЈАТ-а, Миљенка Зрелеца, који је преминуо 2001. године. Зрелец је више од десет година водио различите послове за црногорску браћу Бранислава и Слободана Шарановића.

(ВИДЕО) ОВО СУ ПРЕДВИДЕЛИ НОСТРАДАМУС И БАБА ВАНГА: Видели су 6 догађаја који ће променити историју света

Он је браћу Шарановиц заступао пред судовима, али им је и оснивао и водио фирме.
– Зрелец је заступао Слободана Шарановића у Црној Гори, док је био под истрагом због ликвидације Николе Бојовића, али је учествовао и у неколико других послова. Он је, према пословној документацији, био директор у коцкарској компанији „Фил-Шар“, чији је власник био Бранислав Шарановић – пише КРИК.
Како се даље наводи, кроз ову компанију Шарановић је поседовао неколико коцкарница у Београду, Крушевцу и Александровцу, док се највећа налазила у београдском хотелу „Славија“.

ЖРТВОВАЛА ЖИВОТ ДА СПАСЕ СИНА: Изашла да помогне учесницима саобраћајке када је видела да бандера пада…

Владимир Зрелец, према истим наводима, учествовао је у послу у којем је Шарановић преузео власништво над београдском коцкарском компанијом „Стиб холдинг“ 2001. године, а Зрелец је потписао уговор у име „Кин Стиба“, али је у исто време био председник управног одбора Шарановићеве компаније „Фил-Шар“.
Пет година касније Шарановић је Зрелеца поставио на место директора.

(ВИДЕО) Снимак да се најежиш: Авион је полетео и само неколико секунди касније ударио га је гром

Млађи брат Бранислава Брана Шарановића, који је убијен у октобру 2009. испред улаза зграде у којој је живео у Београду, био је криминалац „старог кова“.
Водио је коцкарске послове и био нека врста консиљереа, саветника за младе криминалне групе, попут клана Америка, који се бавио шверцом наркотика.

Извор: Телеграф.рс, Информер

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ДОДИК: Доћи ће време за прекрајање граница (ВИДЕО)

Русија – осморо погинуло у авионској несрећи, дете преживело

Стефановић: Страни агенти све јаче делују у нашој земљи

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
31°
27°
Mon
27°
Tue
29°
Wed
28°
Thu