Фото: РТРС
Регион

ДОДИК: Генерал Младић ће остати легенда у српском народу!

Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да је генерал Ратко Младић веома професионално и патриотски обављао своју дужност, као и да ће се у случају негативне пресуде Хашког трибунала само ојачати мит о њему, преноси РТРС.

ОГЛАСИО СЕ МАРТИНОВИЋ НАКОН ИНЦИДЕНТА СА БОШКОМ – ево шта је рекао

Додик је нагласио да, с обзиром на све до сада виђено против Срба у Хагу, сви имају осећај поводом сутрашње пресуде генералу Младићу.

СКАНДАЛ! ЈАНКОВИЋ: Србија да докаже да су Дечани и Грачаница српски манастири

– Али, без обзира на то, Ратко Младић остаје легенда у српском народу, човек који је своје професионалне и људске способности дао у функцију одбране слободе српског народа, где год он био – рекао је Додик данас новинарима у Бањалуци.

(ВИДЕО) ИНЦИДЕНТ У СКУПШТИНИ: Бошко гађао мишем од лаптопа Мартиновића у лице!

Према његовим речима, Младић је командовао Војском Републике Српске која је бранила слободу народа и учинила да буде створена Република Српска.

БЕЖАЛА КРОЗ ПРОЗОР У ДОЊЕМ ВЕШУ: Девојчицу (14) отели и 5 дана дрогирали и силовали! 20 мушкараца се иживљавало над њом!

– Оно што су Младић и многи с њим учинили јесте да су веома професионално обавили своју дужност. Жртвујући свој и комодитет своје породице, знали су да ће бити изложени свим овим процедурама које дуго година трају, али нису одустајали од истинске слободарске идеје што се тиче Републике Српске – рекао је Додик.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО/ФОТО) НЕДОНОШЧЕ ЈЕ СТАЛО ЛЕКАРКИ НА ДЛАН: Мајци су рекли да ће бити чудо ако малена преживи, а да видите где је данас!

ПОНОВЉЕНО СИЛОВАЊЕ У РЕЖИЈИ ДРЖАВЕ: Српкињи коју су силовали хрватски војници одбијен статус жртве

ВУЛИН О ИНЦИДЕНТУ: Скупштина не сме да буде играчка насилницима – ВУЧИЋ ДА РАСПИШЕ ИЗБОРЕ!

Извор: Танјуг

Оставите коментар