Фото: Информер
Србија Хроника

ДЕТАЉИ СТРАВИЧНОГ САМОУБИСТВА У БОРЧИ: Полила се бензином и спалила након раскида с девојком

Андријана Петровић (30) пресудила је себи у језивим мукама након што је раскинула с девојком и напустила стан у ком су живеле.

Андријана Петровић (30) из Београда полила се бензином и запалила у близини Зрењанинског пута у Борчи, након што је раскинула с девојком! Несрећна девојка нестала је још у недељу, а њено унакажено тело, са језивим опекотинама, пронађено је јуче око 10 сати.

Тело је послато на обдукцију како би се утврдило тачно време кад је Андријана себи пресудила.

Нестала у недељу

Извор из истраге каже да је Андријана последњи пут виђена у недељу ујутру на Зрењанинском путу у Борчи, после чега јој се губи сваки траг.

– Девојка са којом је она донедавно живела у понедељак је позвала Андријанине родитеље и рекла им да је њихова ћерка нестала. Потом је и на Фејсбуку објавила вест о Андријанином нестанку и потражила помоћ у њеном проналаску. Истог дана Андријанина мајка је обавестила полицију да се њеној ћерки губи сваки траг и започета је потрага – каже саговорник Информера близак истрази.

У разговору са полицајцима Андријанина мајка је казала полицајцима да се плаши за ћеркин живот, јер је Андријана, према њеним речима, била склона суициду.

– Мајка је испричала полицајцима да је Андријана пре четири месеца почела да се забавља са једном девојком и да је средином августа покушала да се убије након што су се њих две посвађале – кажу у полицији.

Међутим, Андријана и њена девојка су се тад помириле, и Петровићева се мало смирила. У септембру се преселила код девојке у Борчи, а радила је у једном „фаст фуд“ киоску у Раковици.

– Међутим, након десетак дана опет су се посвађале и та љубавна веза је пукла. Андријана је тешко поднела раскид и најавила је да ће напустити девојчин стан – објашњава наш извор.

Петровићева је у недељу ујутро, након што је напустила стан, највероватније неко време бесциљно лутала Борчом. У једном тренутку, још није познато кад, свратила је до једне од бензинских пумпи на Зрењанинском путу и купила два литра бензина.

– Потом је отишла у шибље које одваја Зрењанински пут од једне њиве. Ту је села у високу траву, полила се бензином по глави и запалила – каже наш саговорник.
Несрећна девојка је имала страховите опекотине по глави и горњем делу тела, а издахнула је у језивим мукама.

Туга на Фејсбуку

Андријана Петровић, судећи по њеном Фејсбук профилу, није крила своје мрачне мисли и депресију.
Након првог раскида са љубавницом, средином августа, цитирала је писца Чарлса Буковског: „Нађи оно што волиш и пусти да те то убије.“ Један од њених последњих постова на овој друштвеној мрежи су стихови Ђорђа Балашевића: „Да се помирим са тим, не, не пада ми на памет… Јер када бих се помирио с тим, посвађао бих се са свим оним у шта сам веровао у животу.“

Извор: Информер

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Пјонгјанг: Трампова претња као лавеж паса

Линта: Проусташке снаге и даље шире мржњу према Србима

СПС: Двери у насиљу виде своју шансу

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
7°
10°
Wed
10°
Thu
14°
Fri
17°
Sat