Информер
Друштво Србија

ЦИПИРИПИ ЗАГАЂЕН ГУМОМ: Скоро две тоне какао крема повучено са тржишта!

Компанија Нестле Адриатиц саопштила је данас да је после приговора потрошача поводом присуства комадића гуме у Ципирипи Дуо крему, из предострожности добровољно повукла са домаћег тржишта Ципирипи кремове свих рокова трајања до краја октобра 2018. године.

Наводећи да су са тржишта повучене постојеће серије и формати Ципирипи кремова Дуо, Нугат и Чоко-Ванила, али и да се примедбе не односе на остале Ципирипи производе, укусе и формате, компанија је саопштила да је после детаљне анализе утврђено да је гума у производ доспела из производне линије.

МИСТЕРИЈА ТРЕСЕ СРБИЈУ: ЉИЉАНЕ НИЈЕ БИЛО 13 сати, а онда је пронађена 15 метара ПОД ЗЕМЉОМ

– Иако је у овом случају интерна процена безбедности хране показала да конзумирање ових производа не представља ризик по здравље потрошача, из разлога предострожности смо одлучили да добровољно повучемо све наведене Ципирипи кремове са српског тржишта- наводи се у саопштењу.

(ВИДЕО) УЖИЦЕ ДОБИЛО КРУЖНИ ТОК, ПРВИ ДАН НАСТАО ХАОС: Снимак обишао целу Србију, а један детаљ је све насмејао!

Компанија је навела и да је предузела све неопходне мере како би спречила да се таква ситуација деси у будућности као и да је о тим мерама одмах обавестила Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде.

(ШОК ВИДЕО) ПОТРЕСНИ СНИМЦИ РАЊЕНИХ РУСКИХ НОВИНАРА И ВОЈНИКА: Налетели на мину ИСИС у Деир ез Зору!

– Безбедност и квалитет наших производа, као и поверење наших потрошача су приоритети наше компаније и веома нам је жао уколико је ово изазвало неку врсту непријатности- навела је компанија и позвала потрошаче да додатне информације о Ципирипи кремовима добију бесплатним позивом на број 0800 000 100, радним данима од 8.30 до 16.30 часова.

Извор: Информер

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) УЖАС У АРАНЂЕЛОВЦУ: Ђаци из све снаге ударају другарицу и урлају „спусти руке доле“

(ВИДЕО) ГЕЈ УСВОЈИО БЕБУ И УБИО ЈЕ ПОСЛЕ ДВЕ НЕДЕЉЕ: Девојчицу живу изломио, називао је сотоном, последњи позив открио кошмар!

Додик: Инцко је велики лажов, његова реч безначајна

ПОПОВИЋ: Вуче, откуд ти стан од 1.000.000 евра – И КАКО СИ ПЛАТИО 5.000.000 ЕВРА ЗА КАМПАЊУ?!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
28°
Tue
29°
Wed
29°
Thu
30°
Fri