Фото: printscreen
Политика Србија

ЧЕДА НАПАО ИВИЦУ: Вучић и Брнабићка ДА СТАВЕ ДАЧИЋУ ФЛАСТЕР НА УСТА

Председник ЛДП затражио је од председника Србије Александра Вучића и премијерке Ане Брнабић да моментално ставе тачку на понашање министра Ивице Дачића.

– ЛДП инсистира да власт свом министру Дачићу стави „фластер на уста“ и тако га заустави у промовисању поделе Косова, која за собом вуче идеју поделе на југу Србије, у Босни и Херцеговини, Македонији и на крају у Војводини и у Санџаку – навео је Јовановић у писаној изјави достављеној медијима.

Он је казао да је бесмислено веровати у дијалог и договор који је неопходан док Дачић „добошари“ о подели Косова као у најбоља времена Слободана Милошевића, Војислава Коштунице и Бориса Тадића.

– Сваки пут је то крваво политиканство њему дизало рејтинг, а земљу дубље гурало у „живо блато“, и сваки пут би Дачић „подвио реп“ измичући столицу онима изнад себе који су морали да „висе“ – Милошевићу после 5. октобра, Коштуници 2008, а Тадићу 2012. Њихове судбине нису моја брига, али јесте судбина земље у којој је само наша политика прошла тест времена, што Србију није могло да сачува – навео је Јовановић.

Ако нису у стању да ућуткају промотера идеја деведесетих, упитао је Јовановић, како ће бити „у стању да нас увере да су озбиљни у намери да се договоримо како ћемо земљу ишчупати из крвавих рушевина у којима је завршила због политике тих истих деведесетих?“.

Извор: Бета

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Потврђено: Снима се филм о Радовану Караџићу

Странцима највише два хектара и то под једним условом

СИ-ЕН-ЕН ПРИЗНАО: Путин је најмоћнији политичар на свету и то ЗБОГ ОВЕ ТРИ СТВАРИ!

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
29°
Thu
29°
Fri
30°
Sat
29°
Sun