nspm.rs
Русија Свет

БРИТАНСКИ МЕДИЈИ ПРИЗНАЛИ: Путин би за 60 сати разбио НАТО у парампарчад

Руски председник Владимир Путин способан је да са својом моћном армијом разбије НАТО у парампарчад за само 60 сати.

АЛБАНЦИ НАПРАВИЛИ ЗЛОЧИНАЧКУ СТРАТЕГИЈУ! Шиптари крећу у напад на север пре 25. априла!

Руски председник Владимир Путин способан је да са својом моћном армијом разбије НАТО у парампарчад за само 60 сати, признао је британски лист Dailystar.co.uk.

Само неколико сати пре него што је шеф Кремља лично запретио Западу да ће изазвати хаос у међународним односима ако само још једном нападну Сирију.

– Ако би дошло до застрашујућег сукоба Америке и Русије, Москва би могла да заврши посао за око 60 сати – Dailystar.co.uk позивајући се на изјаве војних стручњака који тврде да је НАТО и даље веома слаб на границама Руске Федерације, док та сила, с друге стране, поседује чак седам моћних армија на том простору.

youtube.com

– Путин је тренутно у озбиљној предности када су у питању краткотрајни сукоби, те не треба узимати здраво за готово то што он није наредио непосредан одговор на акције Америке, Британије и Француске на територији Сирије. У стратешком смислу постоји озбиљна сумња да је Русија спремна да у веома кратком временском периоду упадне у престонице најважнијих чланица НАТО на тлу Европе и да не би било адекватне одбране – истакао је британски дневник, што је Путин јуче донекле потврдио.

РУСКА ОСВЕТА ЗА УДАР НА СИРИЈУ: Брутално бомбардовани положаји исламиста, нису знали шта их је снашло

ТРАМП НАПАО СИРИЈУ ДА ПРИКРИЈЕ АФЕРЕ СА ПРОСТИТУТКАМА

Бројни аналитичари истакли су да је амерички председник Доналд Трамп коначну одлуку о покретању удара на Сирију донео онда када су јавности обелодањени детаљи књиге бившег директора ФБИ Џејмса Комија у којој је потврђено како је шеф Беле куће 2003. имао секс с курвама, као и да Руси поседују видео-записе тих оргија. Током њих је Трамп, како је Коми истакао, чак и уринирао по проституткама.

twitter.com/SantaInc

(ФОТО) КРИМИ БРАТИЈА: ГРЛИО СЕ СА МИЛОМ, ПА ПОКУШАО УБИСТВО

Добри познаваоци међународних односа верују како је то могла да буде кап која је прелила чашу када је у питању америчка акција на сиријске мете, а све с циљем да се пажња јавности скрене са скандала који је очекиван након објаве Комијеве књиге „Виша лојалност: Истина, лажи и вођство“. Она, иначе, излази у продају сутра у САД, а очекује се да у њој Коми, ког је Трамп прошле године изненада отпустио, открије још много пикантерија из живота шефа САД.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

МАКЕДОНСКИ ЛИДЕР ЕКСКЛУЗИВНО: ЈУГОСЛАВИЈА СЕ РУШИЛА ИЗ БУДИМЕПШТЕ, А СРБИЈА ЋЕ ИЗ СКОПЉА!

ПОСЛЕДИЦЕ НАПАДА АМЕРИЧКЕ КОАЛИЦИЈЕ НА СИРИЈУ ПО ЕВРОПУ: Нови хаос изазваће нови талас миграција према Европи

БАШ ЈЕ НЕ ИДЕ: БЕКВАЛЧЕВУ ОТЕО И ДРОГИРАО ДЕЧКО АЛБАНАЦ, ЕВО КО ЈЕ СПАСАО?

Извор: novosti.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
31°
Sun
30°
Mon
27°
Tue
27°
Wed