Србија Хроника

БЛУДНИ ПРОФЕСОР ОБЉУБИО 20 УЧЕНИЦА: Скандал у Средњој техничкој школи у Неготину!

Три ученице Средње техничке школе у Неготину пријавиле су професора В. И. (44) јер их је наводно сексуално злостављао. Реч је о девојчицама од 15 година, а њих три су изјавиле да се напаствовање догодило 3. октобра, и то за време школске наставе.

– Напаствоване девојчице су током разговора рекле да им је професор током часа у школи пришао и почео да их додирује по грудима и задњици. Биле су избезумљене од страха, па су зато ћутале досад! Претпоставља се да су по доласку кући родитељима испричале шта се догодило, након чега је цео случај пријављен у надлежној полицијској станици у Неготину – каже извор Српског телеграфа.

ЏИНОВСКИ ЦРНИ ВУК УЖАСНУО ДРАГАЧЕВЦЕ: Мештани га зову Гаро, а не плаши се да прилази насељима!

Како се сазнаје, ово највероватније нису једине ученице које је осумњичени злостављао.

– Девојчице су рекле да се ово и раније дешавало, као и да је професор додиривао још неке ученице ове школе. Оне су указале на неке другарице, ове друге на још неке и током разговора се дошло до броја од 20 девојчица!

– Претпоставља се да су се плашиле или их је било срамота да испричају шта су преживеле, па зато наставника нису пријавиле, нити родитељима испричале шта им је осумњичени радио – каже извор.

Како наводи, постоји страх да је број жртава блудног професора и већи.

И Немци су му се дивили: Херојска смрт заборављеног српског јунака који је пред стрељачким водом урадио невероватну ствар да би се борио до самог краја

– Тренутно је у току саслушање свих девојчица, након чега ће бити предузети даљи кораци. Такође, није искључено ни да је број и много већи од овог до којег је до сада дошла полиција – додаје извор.

В. И., који се терети за покушај обљубе девојчица, није одраније познат полицији и иза себе нема кривични досије. Новинари су покушали да ступе у контакт са надлежнима у Техничкој школи, међутим, на позиве се нико није јављао.

Ово је 10 највећих паранормалних мистерија у Србији!

О целом случају је обавештено тужилаштво, а полиција испитује све околности, након чега ће се знати више информација.

Извор: Српски Телеграф

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

РУЖИЋ: Спекулације о променама у руководству СПС су смешне

(ВИДЕО) МИСТЕРИЈА РАДИОАКТИВНОГ ОБЛАКА: Детектован и у Србији, али нема опасности по здравље?!

Хитна акција Алијансе: За какав рат се НАТО спрема у срцу Европе

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
31°
31°
Thu
24°
Fri
24°
Sat
25°
Sun