Хроника

Нишлијка пријавила да је видела човека како упада у реку: Спасиоци и полиција и данас настављају потрагу

Public

Ватрогасно спасилачке јединице и полиција и данас ће наставити претрагу Нишаве због наводног утапања које је синоћ нешто после 20 сати пријавила једна Нишлијка.
Како сазнајемо, жена која се шетала са дететом кејом, пријавила је полицији да је код хотела Мy Плаце, приметила мушкарца који је упао у реку. Одмах су алармиране хитне службе, које су почеле претрагу реке на потезу око Железничког моста, али никакви трагови наводног утопљеника нису пронађени.

Такође, како сазнајемо, није било више ниједног очевица наводне трагедије, а за сада нико није пријавио нечији нестанак који би се поклопио са временом пријављеног догађаја.

Није искључено да се несрећа заиста десила с обзиром на то да је Нишава брза и непредвидива река, па је било случајева да се утопљеници никада не пронађу.

Једна од њих је четрдесетогодишња В. Ј. коју је пре пет година недалеко од тржног центра “Рода” одвукла матица. На инисистирање њене родбине, која се обраћала и највишим државним органима, потрага је организована у неколико наврата, али њено тело није нађено.

информер