Политика

ВУЛИН ОТКРИВА: У једном од станова Беливукове екипе нађен снајпер са пригушивачем! Обућина, Вазура, Вучелић испитани као грађани

Foto: Printscreen Prva TV

Министар унутрашњих послова Александар Вулин потврдио је да је у једном од станова Беливукових сарадника пронађен снајпер са пригушивачем.

Како је додао, тај снајпер није намењен за мафијашке обрачуне.

“Дрогу смо нашли свуда, у скоро сваком стану. Дрога, оружје, новац. Оно што нисмо очекивали јесте проналазак снајпера са пригушивачем. То не служи за обрачун мафијаша. Снајпери се користе за ликвидације, оних који могу да вам јако науде, који имају велику политичку важност. Да ли су могли да ликвидирају мене? Могли су. Да ли би то решило њихове проблеме? Не би. Једини човек чијом би се ликвидацијом обуставила организована борба против мафије био би Александар Вучић”, поручио је он на ТВ Прва и најавио седницу Савета националне безбедности за понедељак.

Он није могао да одговори да ли је подигнут степен безбедности око председника. Вулин је истакао да је Беливукова група најопаснија још од Земунског клана.

“На нама је да видимо, како је настала, зашто је настала и чиме се бавила. земунског клана у овој држави више неће бити”, уверен је Вулин.

Он је додао да је доказа довољно и да нема бојазни да ће докази нестати као у случају убиства Властимира Милошевића, када је нестао узорак Беливуковог ДНК пронађен на лицу места. Како је рекао, истина је да је Милан Љепоја, припадник групе “Пинк пантер”, једног дана ушао у објекат и из њега никада није изашао, а његови остаци никада нису пронађени.

“Као што је рекао председник Вучић они се воде тим ‘нема тела, нема дела’. Ово је најсуровија група са којом смо се сусрели”, поручио је.

Потврдио и да су сви челници фудбалског клуба Партизан саслушани.

“Полиција нема сукоб са Партизаном, него са бандом која је користила клуб као параван. Моја порука родитељима, чувајте децу од трибина. Сви челници Партизана су испитани. Обућина, Вазура, Вучелић, сви су испитани као грађани”, навео је Вулин.

(Курир.рс/ТВ Прва/Б92)