Хроника

ДЕТАЉИ НАРУЧЕНОГ УБИСТВА КОД ШАПЦА: Миливоје хтео да плати 5.000 евра за ликвидацију 22 године млађе бивше супруге

Printscreen

Миливоје М. (63), из једног села у околини Шапца ухапшен је данас због сумње да је прошлог месеца ангажовао човека из овог града да ликвидира његову бившу супругу Зорицу Ј. (41).

Полиција у Шапцу је саопштила да је он за убиство 22 година млађе бивше супруге био спреман да плати 5.000 евра.

Миливоје М. је осумњичен за подстрекивање на убиство и одређено му је полицијско задржавање од 48 сати. У том времену ће уз кривичну пријаву бити приведен на саслушање у Више јавно тужилаштво у Београду.

Портпарол Вишег јавног тужилаштва у Шапцу Милан Милутиновић је потврдио да није ухапшен мушкарац који је, наводно, унајмљен да убије Зорицу Ј. и који је, како су поједини медији пренели, од њеног бившег мужа унапред примио део уговореног новца.

Како се сазнаје, на прикупљању оперативних података о наводно порученом убиству Зорице Ј. (41) Више јавно тужилаштво и полиција у Шапцу су дуже време радили. Још се не зна ко је и када полицијским инспекторима и тужиоцу пријавио да бивши муж планира ликвидацију бивше супруге.

“Предмет је у фази преткривичног поступка. Осим осумњиченог у наставку истраге биће саслушано више сведока”, кратко је речено у Вишем јавном тужилаштву у Шапцу.

(Курир.рс/Телеграф)