Хроника

МАНЕКЕНКА САНДРА ОБРАДОВИЋ СЕ НАГОДИЛА: Признала кривицу и добила 4 месеца условне казне

Foto: Printscreen/Premijera

Манекенка Сандра Обрадовић склопила је са Трећим основним тужилаштвом у Београду споразум о признању кривице због извршења кривичног дела Угрожавање јавног саобраћаја и изречена јој је условна осуда затвора у трајању од четири месеца.

Одређено је да се иста неће извршити уколико окривљена у времену проверавања од једне године не учини ново кривично дело.

Манекенки је изречена и мера безбедности забрана управљања моторним возилом у трајању од три месеца.

Према незваничним сазнањима, Обрадовићева је осуђена због тога што је у августу прошле године под утицајем алкохола изазвала ланчани судар на Новом Београду.

Она је тада својим аутом ударила у три паркирана возила и починила већу материјалну штету, а троје деце, која су се затекла у тренутку несреће на тротоару, прошла су са лакшим телесним повредама.

Иначе, Обрадовићева је почетком маја прошле године оптужила невенчаног партнера Владимира Бабића, с којим има сина, за насиље. Она је рекла да ју је он претукао и да је са страшним повредама завршила у Ургентном центру, док је Владимир то демантовао и изјавио да бивша манекенка има проблем са алкохолом.

Након тога је полиција против ње поднела прекршајну пријаву због нарушавања јавног реда и мира будући да је подвргнута алко-тестирању и измерено је да у крви има два промила алкохола.

(Курир.рс/Ј.С)