Хроника

СТРАВИЧНО! МЛАДИЋ УХАПШЕН ЗБОГ ОБЉУБЕ ДЕВОЈЧИЦЕ (12): Мајка потврдила да јој је ћерка У ОЗБИЉНОЈ ВЕЗИ, чудила се што је приводе!

Pixabay

Комшије пријавиле М. М. (22) да је долазио у кућу малолетнице, сумња се да
су у протеклих неколико месеци имали сексуалне односе

Младић М. М. (22) ухапшен је у једном граду у источној Србији због сумње да је током прошле године неколико пута имао сексуалне односе са девојчицом (12), што су пријавиле комшије малолетнице.

Како сазнајемо, М. М. се терети за обљубу над дететом.

Шок на прегледу

  • Комшије породице девојчице пријавиле су да је виђају са доста старијим момком и да он долази код ње. Полиција је одмах реаговала и привела М. М., коме је одређено задржавање до 48 сати, а девојчица је упућена на лекарски преглед – прича извор Курира:
  • Наводно, М. М., који је родом из једног места на југу Србије, дошао је у посету девојчици и остао је ту неко време.

Међутим, на прегледу их је дочекао прави шок!

  • Девојчица је, како закон налаже, у болницу доведена са мајком како би је прегледао гинеколог. Мајка је почела да се буни и да говори да не зна шта се ту дешава и зашто их приводе када њена ћерка, која има свега 12 година, има момка са којим је у озбиљној вези – објашњава извор Курира и наводи да су полицајци били шокирани оним што су чули:

Бранила ћерку

  • Жена се убеђивала са њима и понављала да она зна за везу своје ћерке, као и да је у питању љубав и да, све и да је девојчица спавала са М. М., то је било на добровољној бази – наводи наш саговорник.

Лекар је прегледао малолетницу и узео неопходне брисеве.

  • Оне су дале изјаве у полицији, а наводно су и мајка и ћерка потврдиле да није било никаквог насиља, нити принуде у односу између М. М. и девојчице – испричао је извор Курира.

Сличан случај

Веза с малолетницом (14)

У октобру прошле године младић (18) ухапшен је због сумње да је силовао девојчицу (14), али је после психијатријског вештачења пожаревачко Више тужилаштво одустало од истраге.

  • Родитељи девојчице су пријавили да је њихова ћерка са тим момком отишла у Београд и да су тамо имали сексуалне односе. Младић и девојка су на саслушању тврдили да су били у вези и да се све догодило из љубави, а чак је он испричао да је мислио да је девојчица старија – рекао је тада наш извор.

курир