Свет

ХОРОР У РУСИЈИ: Пијан и дрогиран мушкарац одсекао главу дечаку (6) којег је чувао, док му се мајка порађала у болници

Foto: Printscreen Youtube/ Life Новости

Један мушкарац у Русији ухапшен због сумње да је убио и одсекао главу дечаку (6) кухињским ножем. За то време се дечакова мајка била у болници, где се по шести пут прођала.

Медији преносе да се дечакова мајка (36) порађала, а да је за то време њеног сина у породичној кући у граду Енгељс требао да пази Сергеј Подгорнов (47).

Када се дечаков очух Михаил Грушин (33) вратио кући, затекао је стравичан призор. У кухињи је пронашао обезглављено тело малишана.

Полиција је привела Подгорнова, а он је првобитно рекао да се не сећа да је детету одсекао главу. Потом је испричао како се одиграо злочин.

“Изашао сам на трем испред куће и запалио цигарету. Када сам се вратио назад, попио сам још једну чашу пића и онда сам схватио шта сам урадио. Изашао сам напоље да сачекам полицију” испричао је Подгорнов који је по свему судећи био под утицајем дроге и алкохола.

Дечакова старија сестра, Арина Кузњецова (15) казала је да је малишан био пето дете у породици, преноси британски Сан.

Елена је за стравичан злочин сазнала у породилишту. Представници власти су покушали да говоре са њом у вези са сахраном њеног сина, али им није било дозвољено да уђу у установу због мера против корона вируса.

Осумњиченом за убиство прети затворска казна од 15 година.

Курир.рс/Тхе Сун