Хроника

КАМЕРЕ ИХ СНИМИЛЕ КАКО ИЗНОСЕ ЛЕШ ИЗ ЗГРАДЕ: Полиција открила ко је оставио на паркингу ТЕЛО МРТВОГ МЛАДИЋА!

Printscreen

Полиција сумња да се младић који је рано јутрос пронађен мртав испред зграде у београдском насељу Котеж предозирао наркотицима у стану у оближњој згради, а да су након тога његови пријатељи изнели тело и оставили га испред зграде.

Како сазнајемо на месту трагедије, на телу тридесетогодишњег мушкарца није било трагова насеља, а према незваничним информацијама из истраге највероватније је преминуо од прекомерне количине наркотика. Трагедија је откривена рано јутрос када су станари угледали тело испред зграде!

Безбедносне камере на зградама снимиле су две особе како износе тело из зграде и остављају га испред. Како се сазнаје полиција је након прегледања снимка утврдила ко су особе које су изнеле тело!

  • Они су синоћ и јутрос били у једном стану у згради, дрогирали се као обично. Шта се онда тачно догодило још није познато, али највероватније се младић предозирао, а они су га изнели испред јер нису знали шта с њим да раде – каже извор из истраге.

Како сазнајемо, они су младићево тело оставили на паркингу и вратили се у стан где су и затечени када је полиција дошла на лице места.

  • Керови су лајали гласно и то нас је све узбунило и разбудило. Онда смо испред видели тело… – испричали су шокирани мештани.

Комшије су и даље у неверици јер не знају о коме се ради, а кажи да, иако полиција обилази овај крај, оволико полиције нису дуго видели овде.

  • Овај крај је познат по младићима који често користе наркотике, скупљају се ту на једном месту. Полиција је обилазила често овде, на то смо навикли, али ово нисмо очекивали – рекао је један од комсија.

Како додају, нико не зна ко је младић који је пронађен мртав, па се сумња да није из овог краја.

  • Испред зграде овде у близини се скупљају наркомани, пију, дрогирају се, али их не познајемо, не знамо где живе – додају комшије.

Курир.рс/Блиц