Хроника

УЖАСНО ЧЕДОМОРСТВО КОД БРУСА: Девојка на суду признала да је УБИЛА БЕБУ!

Pixabay

Јована Ђ. (21) оптужена да је у априлу после порођаја убила своју бебу, јуче је на суђењу пред Основним судом у Брусу признала да је ово урадила, наводно, јер је била у постпорођајној депресији.

Подсетимо, девојка из околине Бруса ухапшена је крајем априла када се јавила лекару због крварења. Иако је утврђено да се породила, она је то негирала, али су полицајци на сметлишту близу њене куће отркили леш новорођенчета.

  • Она је у истрази већ признала да је убила бебу, а на суђењу је рекла да јој је изузетно тешко да поново говори о томе и да се не осећа добро, па да ће остати при исказу који је дала тужиоцу. Објаснила је да је дете родила у купатилу, умотала га у пешкир, па потом ставила у кесу од прашка и однела на депонију, а да је беба умрла док ју је стављала у кесу – рекао је наш извор:
  • Девојка је објаснила да је трудноћу крила због осуде средине, пошто са оцем бебе није остала у вези. Тужилаштво је затражило 18 месеци затвора за девојку, а како је њеним сведочењем окончан овај поступак, верује се да ће ускоро бити донета пресуда – додао је саговорник Курира.

Курир.рс