Регион

ЉИЉАНИН МУЖ ОТКРИО НОВЕ ДЕТАЉЕ УБИСТВА У ХЕРЦЕГ НОВОМ: Трагове покушали да сакрију на језив начин!

Foto: Facebbok

Љиљана Симић (54) прво је претучена, па задављена, а осумњичени за убиство потом су покушали да запале њено тело.

То је “Вијестима” казао њен бивши супруг Владимир Крстановић, наводећи да је то саопштила инспекторка која их је позвала након што је идентификовано тело канадске држављанке.

“Рекла нам је да су налази показали да је Љиљана пред смрт била прво пребијена, након тога је задављена. Покушали су и да запале њено тело, како би покушали да избришу сваки траг”, рекао је он.

Додао је да је доскорашњи партнер његове бивше супруге идентификовао Љиљану Симић.

Зоран Марић (54) осумњичени за убиство јуче је ухапшен у Фочи, а дан раније у Херцег Новом и његов наводни саучесник Радомир Делић (57).

Делићу је судија за истрагу Вишег суда јуче одредио притвор до 30 дана.

Нестанак Симићеве пријављен је 6. септембра, након што се није укрцала у авион којим је требало да одлети у Канаду.

Из Управе полиције јуче је саопштено да су недуго затим оперативним путем дошли до сазнања да постоји вероватноћа да је убијена.

Њено беживотно тело пронађено је 18. септембра у селу Мокрине, надомак Херцег Новог, након чега је у том граду ухапшен Делић.

“НЦБ Интерпол Подгорица је након сазнања да З.М. не борави у Црној Гори, расписао међународну потерницу за овим лицем. Одмах по расписивању потернице полиција Републике Српске је ефикасном акцијом лишила слободе ово лице у Фочи”, саопштено је из УП.

Курир.рс/Вијести