Спорт

ВЕСТ КОЈА ЈЕ ШОКИРАЛА ГРОБАРЕ! Бивши ас Партизана покушао да извриши САМОУБИСТВО!

Foto: Instagram

Бивши фудбалер Партизана, Бразилац Леонардо, покушао је да изврши самоубиство.

Леонардо, који се већ дуго бори са депресијом, признао је да је желео да одузме себи живот, али је у последњем моменту одустао.

“Одлучио сам да поделим мој бол са вама! Прошла је скоро цела година жртвовања. Сам сам носио свој бол. Провео сам месеце у мучењу и фрустрацијама. Знао сам колико је озбиљно, покушали су да помогну, ништа се није догодило. Све што сам прошао, било је у покушају да помогнем онима које највише волим. Не желим да улазим у детаље, али сам био близу тога да одустанем од свега. Онда ми се Бог обратио! Рекао ми је да није време да станем, да прави шампиони увек на крају заврше на врху. Председник клуба ми је много помогао. Хвала му на свему. Данас почиње нова прича” написао је на Инстаграму бивши фудбалер Партизана.

Леонардо, који је тренутно играч Шабаб Ал-Ахлија, захвалио се председнику клуба Шеику Хамдану бин Мохамеду ал Мактуму на помићи коју му је пружио у овим тешким моментима.

Подсетимо, Леонардо је у сезони 2016/2017 са великим успехом наступао за београдски Партизан. Својим сјајним партијама за кратко време постао је љубимац навијача из Хумске.

Курир спорт