Хроника

КАКАВ ПРЕОКРЕТ! Сумњало се да је ЦРНОГОРКА ТЕГОМ убила љубавника – обдукција показала НЕШТО САСВИМ СУПРОТНО

Printscreen

Обдукција тела Александра Обадића (51) које је пронађено 18. јула у изнајмљеном стану у центру Београда, показала је да је смрт наступила услед срчаног застоја, проузрокованог највероватније конзумирањем веће количине наркотика, кокаина.

Уколико и супервештачење, које је наложило Више јавно тужилаштво у Београду покажу исти налаз Сања Р. (27), осумњичена за убиство, биће ослобођена кривице и пуштена на слободу.

Истрага против девојке је покренута за тешко убиство, јер се сумња да је Обадића усмртила ударцем у главу и то тегом за вежбање.

Ипак, обдукциони налаз, у коме је наведен и резултат хемијско-токсиколошке анализе, баца ново светло на овај случај.

На Обадићевом телу констатоване су повреде до једног сантиметра на левој аркади, масница око левог ока, око уха, на јагодици, десном рамену и лакту, те на прсту и палцу.

  • Супервештачењем теба да се утврди да ли је реч о лаким или тешким повредма, како и како су настале. Биће утврђено и да ли су те повреде на било који начин допринеле Обадићевој смрти. По свему судећи, Сања ће после тог налаза бити ослобођења – рекао је адвокат Крсто Бобо, бранила осумњичене Сање Р.

Подстимо, Обадић је поронађен мртав 18. јула, у стану на седмом спрату зграде у Делиградској улици у Београду.

Тада је полиција привела Сању Р. која се сумњичи да је Обдића убила ударајући га тегом по глави.

Према првим информацијама, убиству је претходила жестока туча у којој су коришћени разни предмети, а у стану су нађени трагови наркотика и опијата.

(Курир.рс/Новости)