Хроника

УЖАС У ГУЧИ! ЗАНЕМАРИЛИ РАДНИКА С ОДСЕЧЕНОМ ШАКОМ: Тешко повређени Радомир, адекватну помоћ тек добио у чачанској болници?!

Public

Радомиру Славковићу, из села Кривача код Виче, машина је на радном месту одсекла десну шаку.
Хитром интервенцијом колега успео је брзо да дође до Дома здравља у Гучи где је требало да добије прву помоћ, међутим према речима Радомировог брата она је изостала.

„То је наше највеће разочарење, не да му нису пружили никакву помоћ, већ су нам рекли и да га сами превеземо до Чачка. Крв му је лила као са чесме, а да смо га сами возили искрварио би до болнице. Када смо почели да вичемо како би му помогли, тек онда су се смиловали и дали нам санитет, али без медицинске пратње. До болнице у Чачку са тешко повређеним човеком послали су само техничара”, рекао је за РИНУ, Небојша Славковић брат повређеног радника.

Велику захвалност, како кажу, дугују докторима чачанске болнице који су уложили велики напор да Радомиру спасу шаку.

„Видео сам да су били згрожени како је допремљен мој брат и у каквом стању. Иако ће остати инвалид за цео живот, ти људи су се барем потрудили да му помогну”, казао је Небојша.

У Дому здравља у Гучи нису желели да коментаришу ову ситиуцију, а наглашавају дфа изјаве за медије може дати само директорка ове здрвастевене установе која се тренутно налази на одмору.

рина