Хроника

СТРАВИЧНИ ДЕТАЉИ НЕСРЕЋЕ У ПАЗАРУ: Отац пријавио НЕСТАНАК СИНА, а онда је неко дао ЈЕЗИВУ ДОЈАВУ ПОЛИЦИЈИ

Foto: Prinskrin Fejsbuk

Фарис Ћуркић (33) и Армин Касумовић (20) погинули су у стравичном удесу код Сјенице кад су мотором “јамаха”, који је Ћуркић требало да прода Касумовићу, ударили у бетонски зид! Несрећа се, како сазнајемо, догодила у четвртак увече око 22 сата, а тела младића пронађена су тек у петак ујутру.

Када је дошло до несреће још увек није познато.

Оно што се зна је да је Фарис са оцем у четвртак вече дошао до Сјенице и дотерао мотор марке “јамаха” како би га Армин погледао јер је био заинтересован да га купи.

  • Како их дуго није било, Ћуркићев отац је позвао полицију и рекао да му се син није вратио кући, као и да су и његови другови забринути јер знају да је с купцем отишао у пробну вожњу. Испричао је и да је Фарис недоступан, па је полиција отпочела потрагу.

После бесане ноћи за родбину, један пролазник је позвао полицију и пријавио да је у Јаворској улици видео тела. Лекари су могли само да констатују смрт младића, а утврђено је да су се они закуцали у зид и погинули на месту, али да осим њих двојице, није било других учесника у удесу. Како је утврђено, Ћуркић је возио мотор, а Касумовић је био на месту сувозача.

Рођаци и пријатељи настрадалих младића су у шоку. За Фариса и Армина имају само речи хвале, кажу да су обојица волели аутомобиле и моторе, као и да су уживали у вожњи.

(Курир.рс)