Хроника

ПОРОДИЧНИ ЗЛОЧИН У ПРОКУПЉУ: Убио брата због куће, ухапшена и снаја жртве!

Pixabay

Живојин и Божица Л. осумњичени да су у Прокупљу усмртили Милорада Л. због несугласица око пролаза у кући коју су делили

Живојин Л. (73) и његова супруга Божица Л. (72) из Прокупља ухапшени су због сумње да су у суботу поподне мотиком убили брата, односно девера, Милорада Л. (72) у заједничком дворишту, због спора око имовине! Злочин је откривен убрзо пошто се догодио у насељу, па је Живојин ухапшен одмах, а неколико сати касније и његова супруга.

Сумња се да је Живојин сачекао брата у баштици иза куће, пришао му и после свађе га мотиком коју користе за окопавање баште ударио у главу, а када је видео да га је убио, покрио га је јакном и ушао у кућу – прича извор Курира из истраге:

  • Он је одмах ухапшен, а неколико сати касније и његова супруга, јер се сумња да је током злочина била са мужем. Њена улога у убиству још увек није јасна, али ће брачни пар бити испитан пред тужилаштвом – рекао је саговорник Курира и додао да им је одређено задржавање до 48 сати.

Породица убијеног Милорада јуче је била у шоку због трагедије.

  • Муж ми је рекао да иде до спољног тоалета и узео јакну. Како га дуже време није било, син је почео да га тражи. У то време је падала јака киша и он је оца затекао мртвог како лежи у башти на стомаку, покривеног том истом јакном. Годинама смо се тужили због пролаза, пошто живимо у истој кући – кроз сузе прича Мирослава Л., супруга убијеног.

(Курир.рс