Свет

ДРАМА СРПСКЕ ПОРОДИЦЕ НА ТАСОСУ! Дечак (10) са јаким боловима довезен у болницу, ХИТНО мора на операцију, међутим, СТИГЛИ СУ РЕЗУЛТАТИ КОРОНА ТЕСТА!

Pixabay

Српска породица која је отпутовала на летовање на грчко острво Тасос, преживљава праву драму ових дана
У болницу у Кавали, првом већем граду у близини Тасоса, примљен је десетогодишњи дечак са јаким боловима у стомаку и повишеном температуром, а затим се испоставило и да је заражен корона вирусом, сазнаје Блиц од једне туристичке агенције на Тасосу.

  • Довезли су га родитељи са којима је летовао на Тасосу. У болници им је речено да је неопходна операција слепог црева и она је била заказана за јуче. Урађен је тест на корона вирус јер је сада по протоколу обавезан. Испоставило се и да је дечак позитиван иако је родитељима рађен тест на граници и били су негативни – каже извор упознат са случајем.

Како истиче, родитељима није јасно како је могуће да је дете позитивно, јер није било у контакту са другим људима, осим са њима, за тих неколико дана одмора на Тасосу.

  • Они су затражил да се уради други тест и сада чекају резултате. Родитељи су изразили жељу да наставе лечење у Србији чим се за то створе услови- додаје наш извор.

информер.рс/блиц