Хроника

ИЗРЕШЕТАН С ЛЕЂА ДОК ЈЕ ИШАО КОД ДЕВОЈКЕ: Владимир К. (40) тешко рањен у Београду

Printscreen

Владимир К. (40) рањен је у ноћи између четвртка и петка у Улици Стојана Јанковића у Раковици, када је непознати нападач испалио више хитаца у њега док је са пријатељем долазио до зграде у којој станује његова девојка.

Пуцњава се догодила око поноћи, а Владимир К. је са тешким повредема превезен на ВМА.

  • Владимир, који је од раније познат полицији по више кривичних дела и који је пре две године изашао из затвора због покушаја убиства неког Томе Вампира, са другом је дошао до зграде у којој живи са девојком. Док су прилазили згради, из мрака је излетео нападач и са леђа запуцао на Владимира. Мушкарац је као покошен пао, а нападач је искористио то што је пријатељ одмах покушао да му помогне, да побегне са места пуцњаве – прича наш извор из истраге и додаје:
  • Пријатељ је одмах позвао Хитну помоћ, која је Владимира пребацила на ВМА где је реанимиран и оперисан. Утврђено је да је погођен у груди и препоне, као и да има повредеунутрашњих органа. Тренутно је у стабилном стању.

Мотив пуцњаве за сада није познат. – Претпоставља се да иза пуцњаве стоје неки нерешени рачуни – рекао је наш саговорник из истраге.

Курир