Политика

СРБИН СА КОСОВА ПРИВЕДЕН ЗБОГ ФЕЈСБУК СТАТУСА! Ево шта је написао!

Pixabay

Основни суд у Гњилану данас је усвојио захтев Основног тужилаштва у Гњилану за одређивање мере једномесечног притвора оптуженом Д. П. српске националности, због сумње да је починио кривично дело “узнемиравање”, наводи Косово онлине
У саопштењу суда, које преноси “Заклетва за правду”, наводи се да постоји основана сумња да је осумњичени 4. маја намерно, како би застрашио, узнемиравао Србина З. С. поручника Косовских безбедносних снага.

Д. П. је, како се прецизира, путем Фејсбука објавио фотографије бившег команданта ОВК Рамуша Харадинаја у војној униформи и оштећеног у униформи и са заставама КБС, након чега су уследиле претње поручнику КБС.

Према наводима тужилаштва, осумњичени је након сат времена уклонио овај пост са друштвене мреже. У спорном посту наведено је да је поручник КБС један од четрдесетак Срба у КБС који су, како се наводи, поклекли и приступили “Војсци Косова”.

ЛУДИЛО МОЗГА, ШИПТАРИ ТРАЖЕ ОД ТРАМПА ДА ЗАРАТИ СА СРБИЈОМ, ПРИСВОЈИЛИ СУ ЧАК И ТРОЈУ, НЕ САМО ГРАЧАНИЦУ! Ово је најсмехотреснији филм икад направљен!
Наводи се да се “Срби маме платом” од 1.600 евра, а да спски официри између осталог имају задатак да по српским енклавама врбују српске младиће и спремају их за редовно служење војног рока.

  • До сада су албански есктремисти и терористи српске полицајце и цивиле убијали без обуке, а за убудуће ће их за то обучавати управо Срби. Када ови војници дођу у контакт са безбедносним службама Србије, према кривичном закону очекује их 10 година затвора због учешћа у илегалној страној оружаној формацији – наводи се у спорној објави на Фејсбуку.

Наводи се даље, “да нажалост има данас доста Срба који марширају под заставом ОВК, седе у канцеларијама са чијих зидова их гледају слике убица али и држе почасну стражу испред гробова терориста”.

Судија за претходни поступак у Општем одељењу, након разматрања списа овог предмета, сматрао је да су испуњени законски услови за одређивање притвора окривљеном, јер би друге алтернативне мере биле недовољне и непримерене, наводи се у саопштењу Основног суда.

телеграф