Хроника

ЈЕДАН ДОМАЋИ ЗАДАТАК ЗАЛЕДИО НАСТАВНИЦУ У КРАГУЈЕВЦУ: Девојчица открила ТАЈНУ у саставу, а полиција јој дошла на врата

Printscreen

Полиција је ухапсила Крагујевчанина Л. Р. (64) због сумње да је сексуално злостављао своју малолетну пасторку (12), а језив случај пријавила је девојчицина наставница из школе након што је прочитала њен састав.

Према речима Курировог извора из истраге, осумњиченом очуху лисице су стављене пре неколико дана, а због сумње да је починио кривично дело недозвољене полне радње, након саслушања у Основном јавном тужилаштву, одређен му је и притвор до 30 дана. Саговорник упознат са случајем објашњава да је девојчица средином месеца добила задатак да напише састав.

  • Због ситуације са пандемијом она похађа онлајн наставу и цео разред је требало да напише рад у коме ће открити једну своју тајну, а потом су их фотографисали и слали наставници на Вајбер – каже саговорник, и додаје да је девојчица то видела као начин да изађе из очухових канџи.
  • Описала је да је мамин муж непримерено додирује када остану сами. Наводно, навела је да ју је мазио по грудима и интимним деловима тела и претио јој да то никоме не говори, јер ће се онда догодити нешто лоше, као и да то мора да буде њихова тајна – каже извор.

Како додаје, када је наставница прочитала њен састав, запрепастила се и о томе обавестила школског психолога, разредног старешину и директора школе.

  • Запослени у школи нису губили време. Психолог је одмах обавио разговор са ученицом, у ком је она потврдила све оно што је написала у домаћем задатку. Школа је обавестила полицију и тужилаштво и осумњичени мушкарац је ухапшен, а истрага је у току – појашњава извор и додаје да ће се током истраге утврдити колико дуго је пасторка трпела сексуално насиље.

Комшије и познаници породице испричали су за Курир да ухапшени годинама живи са мајком девојчице.

  • И он и девојчицина мама су пре овог имали друге бракове. Он са првом женом има више одрасле деце, а она дванаестогодишњакињу, а у међувремену су и заједно добили дете. Осумњичени, наводно, није у контакту са децом из првог брака јер их је, како су то они причали, током заједничког живота често тукао. Та деца не желе ни да чују за њега, а за хапшење кажу да их не изненађује – каже познаник и додаје:
  • Он је тежак човек, има лошу нарав, али је изузетно интелигентан.

Курир