Хроника

ДВОСТРУКИ УБИЦА ИЗ ЕРДЕВИКА ШОКИРАО ИЗЈАВОМ НА САСЛУШАЊУ: До среде сам имао најбољу жену, а онда се ДЕСИЛО ОВО

Printscreen

Имао сам најбољу жену, волео сам је највише на свету, а онда ми је признала да је била неверна. Пао ми је мрак на очи, морао сам да је убијем, казао је на саслушању у тужилаштву Предраг Г, (53) из Шида.

Он је осумњичен да је у петак у ОШ “Сава Шумановић” у Ердевику из аутоматске пушке изрешетао супругу Браниславу (49), директорку те школе, и њеног возача и наводног љубавника Мирослава Б. (56).

Предраг се после покоља сам предао полицајцима, а јуче се у тужилаштву жалио да му није добро. Причао је само о томе колико је волео Браниславу, али не и о самом злочину за који је осумњичен.

  • До среде 13. маја имао сам најлепшу жену, најпаметнију, најбољу домаћицу. Волео сам је највише на свету, а остао сам без ње… Био сам у ситуацији да имам све, а сада немам ништа. Међутим, ухваћена је у прељуби, признала је то 13. маја и мени и сину. Рекла је да је у љубавној вези већ пест месеци… Није ми било добро, ишао сам у четвртак и петак код лекара, добио сам лекове за смирење. Пао ми је мрак на очи и десило се то што се десило… Не осећам се добро, ни способним да причам о томе, зато за сада нећу одговарати на питања ни тужиоцу, ни мојим адвокатима – рекао је Предраг, након чега је тужилац затражио да му се одреди притвор до 30 дана.

Злочин се догодио у петак ујутро, док је у школи било много запослених, али није било деце због обуставе наставе. Предраг је осумњичен да је прво у котларници ликвидирао Мирослава, испаливши у њега седам метака, а затим се попео на спрат. Тамо је прошао поред секретарице коју је отерао, а затим упао у женину канцеларију.

Наводно је без речи запуцао у њу, испаливши више од 20 метака, а потом митно сишао до улаза у школу и предао се.

(Курир.рс/Информер