Хроника

УХАПШЕН ЧЛАН ИЗВРШНОГ ОДБОРА БОШКОВИХ ДВЕРИ: Упадао у РТС, лагао да га је полиција малтретирала, а сад је пао ЗБОГ ДРОГЕ

Полиција је синоћ у Аранђеловцу ухапсила Уроша Савића (26) и Чеду Прашчевића (31) код којих су пронађена два пакетића марихуане, нож и дрвена палица, сазнаје Курир.

Савић, иначе члан Извршног одбора Двери Бошка Обрадовића, у јавности је постао познат када је након упада у зграду РТС-а тврдио да у притвору 50 сати није добио ни храну ни воду, али су снимци су убрзо разоткрили да је Савић све слагао.

Претресом изнајмљеног стана у Аранђеловцу, код Савића и Прашчевића пронађене су кесице са дрогом, палица и нож. Они се сумњиче за омогућавање уживања опојних дрога и недозвољено држање опојних дрога и приведени су Вишем јавном тужилаштву у Крагујевцу.

Дверјанин Савић иначе је у жижу јавности јавности доспео у марту прошле године када је поломио стакло на улазу у РТС приликом упада присталица Савеза за Србију у зграду јавног сервиса.

Провео је 48 сати у притвору, а по изласку је у емотивној исповести за Данас испричао да га је полиција малтретирала и да чак 50 сати није ништа ни јео ни пио.

На снимку са камера који је емитован на конференцији испоставило се да је Савић све слагао и да је у полицији и те како јео и сендвиче и пио воду, а да су му полицијске службенице чак нудиле и сок и кафу.

(Курир.рс)