Хроника

МАНИЈАК СА ФЕЈСБУКА КРИЈЕ СЕ ИЗА ЖЕНСКОГ ЛИКА Данијела из Зрењанина: Скинуо се го и додиривао пред мојим ћеркама УЖАС

Pixabay

Данијела Т. (31) из Зрењанина каже да је занемела од шока и беса када је манијак преко видео-чета на Фејсбуку онанисао наочиглед њене три малолетне ћерке.

  • Прала сам судове кад ми је зазвонио телефон. Старија ћерка, која има 14 година, јавила се уместо мене мислећи да ме зове пријатељица јер је на екрану видела извесну Кату Иванову. Тада се манијак, који се на Фејсбуку крије иза тог женског профила, скинуо го и почео да онанише пред мојим ћеркама од четири, пет и 14 година. Најмлађа ћерка ми је рекла: “Мама, овај чика нам је показао срамоту” – каже престрашена Данијела из Зрењанина.

Она тврди да са извесном Катом Ивановом, иза које се крије сексуални предатор, није пријатељ на Фејсбуку, али да јој је и поред тога “она” послала поруку.

  • Прво је започео разговор с најстаријом ћерком на месинџеру. Међутим, када сам чула да најмлађа ћерка разговара са њим, отрчала сам до телефона и предатору одмах прекинула везу. После тога сам му послала поруке и назвала га погрдним речима – каже Данијела и препричава како је текао разговор између ћерке и педофила.
  • На почетку је питао: “Здраво, злато, како си?” Моја ћерка је одговорила: “Није мама”, на шта је он узвратио: “А ко је? Мајка или ћерка?“ Када је од ћерке добио потврдан одговор, укључио се на видео-чет, скинуо се го и додиривао гениталије наочиглед моје три девојчице! Када сам прекинула везу, он је наставио преписку: “Јеси ли сама, злато? Хоћеш ли да га видиш поново? – препричава потресена мајка, наводећи да је тада осећала бес помешан са страхом.
  • Замислите како сам се осећала када сам сазнала да су ћерке виделе голог манијака?! Оне су још мале и то је за њих било страшно, а ја сам била немоћна да било шта учиним, осим да му свашта пишем. Називала сам га монструмом, уз салву псовки. На крају сам га блокирала – каже мајка после тог непријатног искуства.
  • Више нисмо заштићени, манијаци вребају са свих страна, поготово на друштвеним мрежама. На Фејсбуку имају начин да се сакрију и мисле да им нико ништа не може – огорчена је Данијела, која је случај пријавила групи балканских ловаца на педофиле “Стоппедофилији СП“, која успешно открива предаторе и педофиле чак и на друштвеним мрежама.
  • Чула сам за ову групу ловаца на педофиле и одмах сам им изложила проблем и препричала непријатно искуство. Смирили су ме и дали ми инструкције шта даље да радим. Ипак, остаје ми то горко искуство које сам прошла заједно са ћеркама. То ћемо још дуго памтити – наводи Данијела и упозорава све мајке да буду опрезне и пазе с ким се ћерке дописују.

Ловци на педофиоле: Мајке треба да закључају све слике

Чланови групе балканских ловаца на педофиле “Стоппедофилији СП“ кажу да сексуалне предаторе, као овог који је онанисао пред децом, привлаче мајке са малолетним ћеркама.

  • Они их “сниме“ на друштвеним мрежама и вребају погодан моменат како би остварили свој циљ. Виде фотографије мајке и ћерки уколико им Фејсбук профил није заштићен. Данијели смо саветовали да одмах склони телефонски број и закључа све слике. Позивамо родитеље да на друштвеним мрежама заштите фотографије деце, као и све личне податке – кажу из организације “Стоппедофилији СП“.

(Курир.рс/Ало