Хроника

ДРАМА У ПАНЧЕВУ! УКРАДЕНА БЕБА ОД 8 МЕСЕЦИ: Родитељи нахранили дете и легли да спавају, кад су устали није је било!

Pixabay

Драма је почела око седам сати, када су Жељко З. (28) и Јасмина Н. (35) пријавили полицији нестанак њихове осмомесечне бебе. Жена је рекла да је бебу нахранила око 4 сати ујутру, након тога су супруг и њих две наставиле да спавају.

Жељко се пробудио у 7 сати и тада је приметио да бебе нема у кући, након чега је позвао полицију. Полиција је обавила увиђај, а родитељи су прошли полиграф где је утвђено да стварно не знају где им је дете.

Све полицијске снаге су укључене у потрагу да би неколико сати касније у сарадњи са грађанима, конкретно са возачем аутобуса, на једној пригратској линији, у близини куће где станују, пронађена беба, жива и здрава у дечијим колицима. Поред колица, у којима је била беба, налазила се 12-годишња девојчица М.О. која се бави просјачењем.

Она је у неформалном разговору признала да се у 5 и 30 сати ушуњала у кућу и украла бебу. Наводно, она је то урадила јер јој се сестра налази у хранитељској породици, а жели да има бебу. О свему су обавештени Центар за социјлани рад и надлежно ВЈТ у Панчеву.

(Курир.рс/Пинк.рс