Политика

НОВЕ ГНУСНЕ УВРЕДЕ БИВШЕГ ЦРНОГОРСКОГ ДИПЛОМАТЕ: Језиве поруке Мирне Никчевић на рачун српског народа, СПЦ и Вучића!

Foto: Printscreen Facebook

Некадашња саветница амбасадора Црне Горе у Турској, Мирна Никчевић, новим скандалозним порукама на Фејсбук поново се на СПЦ, српски народ и његове водеће представнике.

“Уочи нестајања са историјске сцене, предлажем светом српском тројству моћан перформанс за крај: да Амфилохије прошета мошње Вучића и Иринеја (колико год да су остаци скромни, имају духовну вредност), како би им се поклонио сваки онај који трпи смрзленије ових судњих дана за СПЦ”, написала је Никчевић на Фејсбуку.

Она се недавно “прославила” упућујући такође тешке увреде на рачун Срба у Црној Гори, пожелевши да запали манастир Дајбабе! Због тога је Суд за прекршаје казнио са 600 евра, коју су платила тројица црногорских амбасадора, што је изазвало дипломатски скандал.

Против Никчевићеве је покренут прекршајни поступак након што је на свом Фејсбук профилу вређала вернике СПЦ, који су се на Тројчиндански дан окупили испред Саборног храма Христовог васкрсења у Подгорици.

Никчевићева је, расправљајући на Фејсбуку о Тројичинданском сабору, одржаном испред Саборног храма Христовог васкрсења у Подгорици, између осталог, написала да би запалила тај храм и “сва говеда тамо”.

Курир.рс/Вечерње новости