Политика

ОПАСАН ПО ОКОЛИНУ! ЛИДЕР ПСГ НАСТАВЉА ДА ДИВЉА ПО ПУТЕВИМА! Сергеј изазвао нови судар! Да ли је опет био дрогиран?

Informer

Трифуновић се јуче ујутро на аутопуту за Нови Сад џипом ‘ауди Q2’ закуцао у ‘фијат стило’ * Возач ‘фијата’ Срђан С. (44) завршио у болници
Лидер Покрета слободних грађана (ПСГ) Сергеј Трифуновић изазвао је саобраћајну несрећу јуче рано ујутро на аутопуту Београд-Нови Сад.

Трифуновић се својим џипом ‘ауди Q2’ закуцао у ‘фијат стило’, чији је возач Срђан С. (44) завршио у болници. За сада није познато да ли је приликом овог судара глумац био дрогиран, као што је то био 13. јануара, када се колима закуцао у градски аутобус на Новом Београду.

Јурио и скривио удес

Како сазнајемо, Трифуновић се у ноћи између суботе на недељу око 3.30 великом брзином ‘аудијем Q2″ закуцао у “фијат стило” у ком се налазио Срђан С. До несреће је дошло на аутопуту, у близини Старе Пазове.

  • Према првим информацијама, Трифуновић је возио знатно изнад дозвољене брзине када је дошло до незгоде. Даља истрага утврдиће све околности овог догађаја, па и то да ли је био под дејством недозвољених супстанци. Против њега ће највероватније бити поднета прекршајна пријава – каже наш извор из истраге.

Трифуновић, који је у јануару побегао са места несреће, овога пута је сачекао полицију која је извршила увиђај, а мушкарац који је повређен у судару затражио је интервенцију Хитне помоћи. Он је због болова у врату прво прегледан у најближој здравственој установи у Старим Бановцима, а потом је упућен у КБЦ ‘Земун’. Лидер ПСГ јуче није одговарао на позиве и поруке Информера да објасни зашто је поново дивљао за воланом, као и чије је власништво џип ‘ауди Q2’, који у зависности од опреме кошта између 25.000 и 36.000 евра.

Када се пре скоро месец дана ‘рено меганом’ закуцао у аутобус, Трифуновић се на друштвеним мрежама правдао да је журио кући да ‘пусти мајсторе и нахрани мачке’ (!?!), али убрзо се испоставило се да је био под дејством кокаина. Анализе крви које су му урађене на ВМА показале су присуство велике количине ове дроге.

Председник Србије Александар Вучић прокоментарисао је најновији инцидент који је изазвао Трифуновић.

  • Онај Трифуновић ако настави овако да вози, ко зна ко ће још да страда… – упозорио је Вучић.

Лош пример младима

Јасмина Милошевић, директорка Агенције за безбедност саобраћаја, каже да небезбедно понашање у саобраћају може имати фаталне последице.

  • Неопходност поштовања саобраћајних прописа управо се огледа у томе, што поштујући ове прописе, чувамо животе свих учесника у саобраћају. Нажалост, прекорачења брзине су и даље најутицајнији фактор настанка саобраћајних незгода. Неретко, управо тада долази до саобраћајних незгода са фаталним исходом, нарочито ако возач и путници нису користили заштитне системе. Јавне личности морају да буду свесне, да својим понашањем увек изазивају пажњу јавности, те да ће неприкладним и бахатим понашањем у саобраћају дати лош пример нарочито младима, који често воле да их опонашају. Живот је неприкосновен и нико нема право да нам га одузме или угрози својом бахатошћу, неопрезношћу и несавесним понашањем – поручује Милошевићева и апелује на све грађане, посебно јавне личности, да поштују саобраћајне прописе.

Информер