Хроника

ХТЕЛА ДА УБИЈЕ СЕБЕ И БЕБУ ЗБОГ ПРЕТЊИ ЗЕЛЕНАША: Рекао је да ће ТРУДНУ ДА МЕ СИЛУЈЕ, нашој агонији није било краја!

FOTO: FACEBOOK

Нисам могла да издржим притисак, нисам видела излаз. Тог дана, скупила сам све таблете које сам пронашла по кући и попила их. Сећам се да сам попила две кутије „бромазепама“. Након тога, ничега се више не сећам.

Овим речима Крагујевчанка М. В. (22), која је 7. јула прошле године у другом месецу трудноће покушала да се убије у породичној кући јер није могла да поднесе притисак који су она и невенчани супруг трпели од зеленаша, започиње своју исповест. У тешком стању М. В. пребачена је у КЦ Крагујевац, али су лекари успели да јој спасу живот. Када се пробудила, полицији је испричала да више није могла психички да поднесе претње, нарочито оне које је зеленаш упућивао њеном још нерођеном детету.

  • Муж је њему дуговао 700 евра и узео је од њега неки „ауди“. Због дуга је требало да му врати „ауди“ и да му исплати 1.200 евра. У међувремену је М. А. узео наш „крајслер“, а када му је муж вратио дуг, вратио је ауто. Медутим, после је тражио још 800-900 евра, али муж није више имао пара – признала је тада трудница шта ју је натерало да подигне руку на себе.

Искусне полицајце шокирала је причом о ономе кроз шта су она, иако трудна, и њен невенчани супруг пролазили.

  • Муж ме је тог дана позвао телефоном и рекао ми да је М. А. налетео на њега ножем док је био код друга у насељу Илићево. Рекао ми је да му је М. А. тада запретио „да ће ме киднаповати, одвести на ауто-пут и силовати ме“. Те вечери смо преспавали ван куће јер смо се плашили за своју безбедност – открила је трудница кроз шта пролазе људи којима су због позајмица зеленаши за петама и наставила да говори о агонији:
  • Сутрадан сам се таксијем вратила кући. Ту је био М. А. у својим колима. Видела сам да на сувозачевом седишту има нож на расклапање. Питао ме је: „Где ти је онај ништак?“, мислећи на мог мужа. Рекла сам да не знам, јер није спавао код куће. Питала сам га зашто ми прети киднаповањем, силовањем и ауто-путем. Одговорио је да је само хтео да заплаши мог мужа да би му вратио паре.

Агонији, како је рекла, није видела крај. Тада је одлучила да убије бебу и себе. На срећу, лекари су је спасли, а М. А. је ухапсила полиција. Иначе, М. В. је такође испричала да је молила мужа да не контактира са каматашем и да се више не виђа са њим.

  • Говорила сам му да ћу га оставити, али ме није послушао – рекла је раније

(Курир