Политика

“5 ДО 12 ДА УСТАНЕ СРБИЈА!” – Заветници у кампањи широм земље!

Заветници

Представници Српске странке Заветници на штандовима у преко педесет градова и општина разговарају са грађанима и представљају програм за државну, националну и економску обнову.

Тачно у 11.55 у Београду, Нишу, Лесковцу, Новом Саду, Краљеву, Панчеву, Прокупљу, Ваљеву, Пожаревцу, Крагујевцу, Бајиној Башти, Смедереву, Аранђеловцу, Врбасу и другим местима широм Србије, Заветници су послали поруку да је “5 минута до 12 да народ узме ствар у своје руке” и нагласили да су кључни приоритети да се створе услови за останак младих у земљи, заустави пропадање српског села и домаће привреде и поново успостави суверена и слободна Србија.

Имамо историјску шансу да Скупштина поново постане “народна“, да се коначно у њој заступају чврсти ставови и бране витални интереси грађана. Заветници ће на изборима заштити сваки глас и неће дозволити да било ко прекраја вољу народа.


Улазимо у Скупштину као снага која неће дозволити даље растакање Србије. Свакога дана је све више људи са нама на овом путу.“, поручила је овом приликом члан Председништва странке, Милица Ђурђевић.