Спорт

ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ СИНИШЕ МИХАЈЛОВИЋА: Нисам херој! Имао сам нападе панике, хтео сам да побегнем кроз прозор

Printscreen

Прослављени српски фудбалер и актуелни тренер Болоње Синиша Михајловић, испричао је у ТВ емисији “Верисимо” непознате детаље из болнице током шестомесечне борбе са леукемијом.

Михајловић је 13. јула прошле године објавио да болује од леукемије, и од тада је био на три циклуса хемотерапије.

“Нисам херој. Хтео сам да разбијем прозор, али су ме моја супруга и доктори спречили. Имао сам 13 хемотерапија у пет дана, али су после треће све уништиле. Први круг је био најтежи. Имао сам напад панике који никад раније нисам доживео јер сам био затворен у соби са филтрираним ваздухом. Нисам могао да изађем напоље и лудео сам због тога. Хтео сам да разбијем прозор столицом, али су ме супруга и медицинске сестре зауставиле, дале ми ињекцију и смириле”, рекао је Михајловић.

Михајловић је добио подршку од фудбалске јавности због тога што је своју борбу јавно обелоданио, међутим на целу ситуацију наш стручњак не гледа на такав начин.

“Не мислим да сам херој. Нормалан сам човек са врлинама и манама. Суочио сам се са леукемијом на свој начин и свако то треба да уради. Нико не треба да се стиди ако се разболи или заплаче. Врло битна ствар у свему овом је да се не кајете ако нешто нисте урадили и морате да се борите за живот. Разболео сам се, али сам морао да дам снагу породици, јер би било много горе да ме виде тужног. Трудио сам се да увек будем позитиван и да се смејем, правећи се да ми није ништа како не бих бринуо породицу. Била је то једна од најтежих ствари, пошто нисам био у топ форми. Када је реч о празницима, био је ово најлепши Божић у мом животу, јер је уз мене била цела породица. Са мном је била и мајка, која је била љута што сам плакао током друге конференције за новинаре, и код куће је спремала веома укусне српске специјалитете. Захваљујући њој, добио сам неколико килограма”, додао је Михајловић.

Курир спорт