Хроника

ПРОДАВАЧИЦА НОКАУТИРАЛА КОМУНАЛНУ МИЛИЦАЈКУ! Супруг претучене: Моја жена је доживела трауму за цео живот!

Foto: Screenshot

Алису Меметовић, комуналну милицајку, јуче је нокаутирала продавачица на Видиковачкој пијаци у Београду јер је Алиса покушала да јој одузме шверцовану робу! Како сазнајемо, продавачица је ухапшена после напада, а Алиса је пребачена у болницу.

Брутални напад догодио се око 12.30. Снимак који доказује да је Алиса претучена на пијаци док је обављала свој посао муњевитом брзином се проширио на друштвеним мрежама.

Као покошена

  • Меметовићева је заједно са колегама обилазила пијацу на Видиковцу. Продавачица је имала кофер пун ствари које је намеравала да прода. Инциденту је претходила свађа између њих две, јер је Алиса инсистирала да јој одузме нелегалну робу! Продавачица је покушала да бежи, Алиса јој је узела кофер и ствари су почеле да испадају – рекао је извор Курира и додао: – Њих две су почеле да се гурају. У једном тренутку разјарена жена је ударила Алису песницом у главу. Милицајка је пала на земљу, а продавачица је почела да трчи кроз пијацу, али је полиција убрзо ухапсила. Алиса је остала да лежи на земљи, а шокирани људи који су се затекли на пијаци покушали су да јој помогну.

Траума за цео живот

Алисин супруг М. Н. са сином дошао је на место инцидента.

  • Ово је страшно шта се догодило мојој жени! Она се тренутно налази на максилофацијалном одељењу. Јако је узнемирена, стално плаче и под стресом је, јер не може да верује шта јој се догодило. Ово је брука и срамота – рекао је Алисин супруг за Курир и додао:
  • Отишла је заради парче хлеба, а онда се дешава да је неко пребије на радном месту! Доживела је трауму за цео живот. Поступила је у складу с послом који обавља, а претрпела је насиље и никада није прекорачила овлашћења. Ово је упозорење да се овако нешто никада не понови и апелујем на све да се стане на пут томе! Жене треба да се заштите од насиља.

Курир