Друштво

ПАНЧЕВЦА ОПТУЖИЛИ ДА ЛАЖЕ: Ако цртам крст на челу, нека то онда утврди доктор!

Енигма – Иако је Пауновић јуче најавио да је спреман да оде код лекара, почеле су на невиђено да пљуште дијагнозе са свих страна

Пажња јавности у вези са Ненадом Пауновићем (33), ветеринаром из Панчева, не стишава се због десетогодишњег феномена – појављивања крста на челу који крвари пред сваки велики хришћански празник, о чему Курир већ данима извештава. Иако је јуче најавио да је спреман да следеће недеље оде на преглед код дерматолога, као што је то саветовао свештеник Никола Ранковић, почеле су на невиђено, односно без лекарског прегледа, да пљуште дијагнозе са свих страна!

Дакле, Ненад још није отишао на преглед, а поједини медији објавили су речи доктора ког су звали, а који је на даљину утврдио да Ненад, између осталог, своје чело трља љутим папричицама, због чега оно почиње да крвари.

  • Не љутим се на оне који објављују да мажем чело паприком или не знам чиме. Ето, био бих им захвалан да ми помогну да ступим у контакт са стручњацима које помињу и да ми евентуално помогну да одговорим на себи непозната питања – односно зашто ми се рана у облику крста појављује на челу пред велике хришћанске празнике – каже Ненад за Курир и додаје да ниједног тренутка није тврдио да је стигмата, то јест човек коме се отварају Исусове ране, исцелитељ или нешто слично. – Разумем људе којима је цела прича чудна, сумњива… С тим сам се сусрео најпре у породици, а потом и код рођака и пријатеља. И мени је све ово чудно и не знам до кад ће трајати. Никада нисам имао жељу да се рекламирам и промовишем. Нисам лекар и не лечим људе. Пристао сам да идем с вама код дерматолога у жељи да пронађемо одговоре, али и да идем код било ког стручњака… – објаснио је Пауновић, коме је јуче иначе био рођендан.

Курир