Политика

СРПСКА ЛИСТА: Паљење аутомобила Симићу напад на све слободне Србе!

Брутални и мучки напад на члана председништва Српске листе Славка Симића, паљењем његовог породичног аутомобила, напад је на све слободне Србе на Косову и Метохији који се боре за опстанак српског народа, саопштила је Српска листа
Ово злодело је, наводи Српска листа, најбољи пример страшних притисака којима су изложени представници српског народа који стоје у одбрани интереса нашег народа и наше државе на КиМ.

Српска листа најоштрије осуђује овај кукавички чин, а надлежне органе позива да најхитније пронађу и лише слободе организаторе и извршиоце овог злодела. Без обзира на притиске и уцене с којима се суочавају чланови и функционери Српске листе, ови бедни напади на породицу Симић ће нас само још више учврстити у одбрани интереса српског народа и остајемо посвећени борби за мир и опстанак на нашем КиМ, наводи се у саопштењу.

Напади на истакнуте представнике српског народа који се храбро боре свакога дана су изгледа цена коју су нам скројили у Приштини непријатељи и њихови полтрони, закључује Српска листа.

Tanjug