Хроника

РАДОВАЛИ СМО СЕ СВАДБИ, А САД ЈЕ САХРАЊУЈЕМО: Тања погинула на повратку са репризе Нове године! У колима био и вереник

Foto: Printscreen Facebook

Тања Јовић (29) из Алексинца је погинула, док су њен вереник Младен Васиљевић (25) и његов друг Милан Д. (24) повређени у саобраћајној несрећи која се у ноћи између среде и четвртка догодила у Улици јужноморавских бригада у том граду, и то по повратку с репризе дочека нове године.

Како сазнајемо, трагедија се десила око 2.30, кад је аутомобил „опел“, којим је управљао Милан Д., скренуо с пута и закуцао се најпре у гомилу бехатон плоча, а потом и у паркирани „пежо“. Тања је седела позади у „опелу“, а њен вереник био је сувозач.

Јак прасак

  • Било је стравично! Зачуо се јак прасак, као бомба! Од силине ударца возило се преврнуло на кров. Њихов аутомобил одлетело је поред ограде, испред једне куће, а паркирани „пежо“ у који су ударили је завршио насред улице – каже очевидац.

Како каже, Младен и његов друг Милан изашли су из аута и покушали да помогну Тањи.

  • Изнели су је из кола крваву, са стравичним повредама главе. Иза њих се зауставио један аутомобил, из којег су истрчале девојке које их, по свему судећи, познају. Викале су: „Тања, Тања, шта се десило?! Пробуди се!“ Било је тужно гледати ту сцену – каже саговорник.

Били у кафани

Отац настрадале девојке рекао је да је Нову годину дочекао са својом ћерком, као и да није ни наслутио да ће је тада последњи пут видети.

  • Толико се лепих ствари десило. С Младеном се забавља четири године, а у августу су се верили. Радовали су се репризи новогодишње ноћи. Знам да су отишли у кафану. Тања се лепо дотерала, слала нам је слике. Радовали смо се свадби, а сад је сахрањујемо – каже ожалошћени отац.

Истрага ВОЗАЧ БИО ПИЈАН?

Постоји сумња да је Милан Д., возач „опела“, у тренутку несреће био пијан, али се чекају резултати анализе његове крви. Тањин отац је такође рекао да је чуо ту информацију.

  • Чуо сам и ја тако, али нећу никога да нападам док не сазнам да ли је заиста било тако – рекао је он.

(Курир