Спорт

БОМБА НА МАРАКАНИ: Станковић у Звезду доводи бившег капитена Орлова да заврши каријеру!

Владан Милојевић од јуче више није тренер Звезде, а на његово место колико сутра сећше легенда клуба из Љутице Богдана – Дејан Станковић!

Заједно са собом Станковић ће довести и нови стручни штаб, а очекују се промене и у играчком кадру. Већ се полако спекулише ко би могао да буде појачање црвено-белих, а ако питамо Русе, то ће бити Бранислав Ивановић, пише Сергеј Јаременко новинар агенције РИА Новости.

Јеременко тврди како ће Зенит на лето пробати да се реши прекобројних странца, а да ће се међу ”путницима” наћи и Бранислав Ивановић. Руски новинар као његову следећу станицу види Црвену звезду где би Ивановић наводно могао да оконча успешну фудбалску каријеру.

“Играчи који ће сигурно заузети места странаца за наредну сезону јесу Ракитски, Даглас Сантос, Вилмар Бариос, Малком, Дријуси и Сердар Азмун. Браниславу Ивановићу истиче уговор за шест месеци и према гласинама које се могу чути у Санкт Петербургу нови му неће бити понуђен. Бивши српски капитен би каријеру могао да заврши код куће, у својој земљи и Црвеној звезди. Предност оваквом развоју ситуације даје чињеница да два клуба имају истог спонзора”, пише Јараменко.

Ово није први пут да се бивши капитен репрезентације Србије доводи у везу са Звездом, али по први пут Руси о томе озбиљније пишу. Када се на то дода чињеница да Звездан Терзић одлично познаје Ивановића, да га је далеке 2004. из Срема довео у ОФК Београд и касније продао у московску Локомотиву, те да су Бане и Дејан Станковић дуго играли заједно у дресу с државним грбом, односно да је баш он наследио капитенску траку од Декија.

Бане се никада није јасно декларисао као навијач једног од вечитих ривала, али својевремено је изјавио:

“Док не завршим каријеру не могу то да откријем, само хоћу да поручим да ћу увек остати навијач репрезентације Србије”.

Курир спорт