Друштво

Технички прегледи – прва станица безбедне вожње: „Дунав“ центри, највећа мрежа техничких прегледа у земљи

Београд, 15. октобар 2021. – Свако годишње доба захтева адекватно сервисирање возила, а јесен је идеално време да свог четвороточкаша припремите за нову сезону. С првим хладним данима и падом температуре, припрема возила за безбедно учествовање у саобраћају неизоставно укључује одлазак у сервис и проверу техничке исправности аутомобила. Компанија „Дунав осигурање“ у својој понуди, поред обавезних полиса осигурања од ауто-одговорности, нуди могућност закључивања и других врста осигурања за све непредвиђене околности у саобраћају: полисе ауто-каска, помоћи на путу, осигурања од ауто-незгоде и многе друге.

Уз све мере опреза у вожњи и незгоде које се дешавају свакодневно, тренутак непажње може вас скупо коштати. Било да сте у незгоди учествовали или сте је изазвали, уколико сте возили технички исправно возило, поседовање ауто-каско полисе најлакши је и најсигурнији начин да надокнадите сваку штету на свом аутомобилу. Компанија „Дунав осигурање“ је од почетка године, само по полисама за ауто-каско осигурање, решила више од 15.300 одштетних захтева осигураника у укупном износу од око 1,2 милијарде динара. На тај начин наши осигураници су у врло кратком року по полисама за ауто-каско осигурање остварили право на накнаду штете, што „Дунав осигурање“ високо рангира на тржишту.

Нови прописи приликом регистрације донели су већу контролу исправности возила, а у склопу система „Дунав аута“, Компанија својим клијентима, поред могућности закључења полисе ауто-каска, нуди услуге техничких прегледа. На скоро 70 локација могуће је обавити регистрацију и технички преглед возила, проверити техничку исправност, закључити обавезно осигурање од ауто-одговорности или неку од полису из пакета Ауто Бонус плус за осигурање од ауто-незгоде или осигурање стакала на возилу. Модерни центри „Дунав аута“ поседују најсавременију опрему у складу с важећим стандардима, док је висока обученост контролора на техничким прегледима гарант задовољства наших клијената.