Регион

ДРАМА У ЛИПИКУ! УБО БИВШУ ЖЕНУ НОЖЕМ У СТОМАК ПРЕД ДВОЈЕ МАЛОЛЕТНЕ ДЕЦЕ: Мушкарац био у бегу, али је брзо пронађен и ухапшен

Права драма одвијала се синоћ у Школској улици у Липику у западној Славонији када је бивши супруг ножем у стомак убо своју бившу жену пред очима двоје малолетне деце од 8 и 10 година и затим побегао.

Покренута је велика потрага за 34-годишњим починитељем, блокирано је цело подручје, на терен су послате све расположиве полицијске снаге и мушкарац је врло брзо пронађен и ухапшен, јавља МојПортал.

Жртва ван животне опасности

Жена у доби од 33 године возилом Хитне медицинске помоћи превезена је у болницу где јој је пружена лекарска помоћ.

“Жена је оперисана, операција је прошла добро и она је сада стабилно и ван животне опасности”, рекла је директорка Опште жупанијске болнице Пакрац и болнице хрватских ветерана, Марина Мајор.

Како се незванично сазнаје, ухапшеном 34-годишњаку ово није први пут да је насрнуо на своју, сада бившу супругу, али то у ПУ пожешко-славонској нису могли ни потвдити ни демантовати јер је криминалистичко истраживање још у току, пише МојПортал.

Често су се свађали

“Најгоре од свега је што је то урадио пред децом. Убо ју је ножем једном у стомак, нож је остао у телу до доласка хитне, а деца су све то гледала. Колико сам чуо, комшије и свештеник су први прискочили у помоћ”, рекао је један суграђанин који је желео да остане анониман.

Од других Липичана сазнаје се како се ухапшени мушкарац у Липик доселио из Задра, а он и његова бивша супруга били су припадници једне верске заједнице. Наводно су се често свађали, а растали су се пре неколико година.

Дан после овог крвавог покушаја убиства, место догађаја још је било ограђено полицијском траком јер полиција још ради увиђај.

Курир.рс