Хроника

ДЕВОЈЧИЦА (13) РИЗИКОВАЛА ЖИВОТ ДА ЗАШТИТИ БРАТА: Храбра тинејџерка желела да спречи тучу па је ИСЕКЛИ ГРЛИЋЕМ ФЛАШЕ

Printscreen

Препирка и свађа два четрнаестогодишња Боранина у градском парку и бахато понашање једног од њих, могло је да кошта живота тринаестогодишњу девојчицу која је стала између њих.

Наиме, ова храбра девојчица желећи да спречи тучу, стала је у одбрану свог брата и у том тренутку задобила тешке телесне повреде поломљеним стаклом грлића флаше, популарног ,,чокањчета,, којег је у тренутку насртаја на њеног рођеног брата потегао други дечак стар 14 година.

Храбра девојчица је посечена испод јагодичне кости на лицу, уху и по бутини , кажу згранути и преплашени очевици којих је тада било доста у градском парку у Бору и који су одмах о свему обавестили полицију и Хитну медицинску помоћ.

Према још увек незваничним информацијама до којих је Информер дошао, до чарке је дошло због бахатости једног од тинејџера, за којег се у Бору зна и говори међу вршњацима да због свог понашања није омиљен у друштву и да га деца избегавају.

Према сазнањима из Полицијске управе у Бору, инцидент се догодио још 17. августа у вечерњим сатима. Одмах по пријави догађаја полиција је изашла на лице места , урађен је увиђај и цео случај , као и даља истрага предата је у надлежност Вишем јавном тужилаштву у Зајечару.

У Општој болници у Бору о насталом случају сукоба тинејжера у којем је тринаестогодишња девојчица задобила телесне повреде нису желели да говоре.

Курир.рс/Информер