Хроника

МУШКАРАЦ ИЗБОДЕН НОЖЕМ У СРЕМЧИЦИ: Четворица ухапшена, током полицијске потере ударили у бандеру!

Мушкарац Н.Н. избоден је ножем у тучи која се синоћ догодила испред једног локала у Сремчици. Тучу су изазвала четворица мушкараца који су брзом интервенцијом полиције са Чукарице, након филмске потере на Ибарској успели да ухапсе нападаче.

У њиховом аутомобилу након хапшења пронађени су ножеви али и један пиштољ.

Како незванично сазнајемо четворица мушкараца су се аутомобилом марке “ауди” довезли до локала.

  • Они су, према речима очевидаца, из аутомобила изашли са ножевима и пиштољем. Бахато и надобудно су пришли једној групици мушкараца и питали их за кога навијају. Одговорили су да не навијају ни за један клуб. Тада возач аудија удара једног од њих песницом у главу – објашњава извор Курира упознат са случајем и додаје:
  • У том тренутку вазачеви пријатељи са ножевима и пиштољем насрћу на остале. Н.Н. им прилази и покушава да их смири међутим тада га један од њих убада у стомак. Видевши да је Н.Н. повређен седају у аутомобил и беже у контра смеру на Ибарску ка Бановом Брду – објашњава наш саговорник.

Према његовим речима полиција их је срећом брзо уочила и кренула је потера.

  • У потери возач аудија је у једном тренутку изгубио контролу над возилом и удара у бандеру. Видевши да не могу да наставе даље мушкарци излазе из аутомобила и крећу трчећи да беже од полицајаца. Није прошло много времена полицајци су ухапсили тројицу мушкараца, а четврти се сам предао – реако је наш извор.

Он је додао да је приликом претреса возила пронађен пиштољ али и ножеви.

Шта се тачно десило и због чега биће утврђено истрагом која је у току а потом ће против нападача бити поднете и одговарајуће пријаве.

(Курир.рс/Ј.Р)