Хроника

БРУТАЛНИ ЗЛОЧИН У НОВОМ БЕОГРАДУ НЕ СМЕ ДА СЕ ЗАБОРАВИ: Милан каменом у главу тукао Олгу док је није убио наочиглед њихове деце

На данашњи дан пре четири године догодила се велика трагедија када је Милан Ловрић убио супругу Олгу испред Градског центра за социјални рад, наочиглед њихове деце, у Новом Београду, а потом и себи одузео живот.

Тог 5. јула 2017. Олга је довела тројицу синова до центра како би се видели са оцем. Милан Ловрић је тада каменом изударао жену по глави и усмртио је. После језивог убиства побегао је и убио се скоком под воз на Тошином бунару.

Милан Ловрић је током десетогодишњег брака са Олгом малтретирао њу и децу, због чега је више пута привођен. Ловрић је раније био и осуђен на двогодишњу затворску казну због пребијања најстаријег сина, који је добио четворку из енглеског.

Милан и Олга су се венчали 2007. После пола година брака она је почела да доживљава психичко и физичко злостављање.

“Психијатријско вештачење Ловрића, које је рађено у поступку због пребијања сина, показало је да пати од посттрауматског синдрома пошто је деведесетих био на ратишту”, рекао је тада Куриров извор из истраге.

После трагедије Центар за социјални рад био је старатељ деци, али је Олгина мајка Љиљана Антић после 12 месеци борбе, на дан ћеркиног убиства, добила решење којим је постала законски старатељ тројице дечака.

(Курир.рс)